Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,439

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Yer
Adabazar
Hemen ekleriz Sakarya listesine merak etmeyin tanıdıklarım var rica ederiz :D

Ben ayrıca memnun oldum ilimizden bir kişinin daha listemize katılmasına.

Etiketler
Ynt: Haydi Arkadaşlar Poyrazlara 15-16 Ekim

mayıstosböce' Alıntı:
Hemen ekleriz Sakarya listesine merak etmeyin tanıdıklarım var rica ederiz :D

Bülent tanıdığın selamı var, buluşmada ertelendi derki poyrazlarda sucuklu kahvaltıya bu iş olur ;)

Bu sucuklu kahvaltı ve poyrazlar konusunda bir gelişme olursa haberimiz olsun belki bizde sucuklu kahvaltı yanına bir katkımız olabilir...

güngör' Alıntı:
Bülent tanıdığın selamı var, buluşmada ertelendi derki poyrazlarda sucuklu kahvaltıya bu iş olur ;)

Ya varmısınız bu haftaya,sucuklu kahvaltı benden...

gaza geldim birden :D yeri değil ama grup oluşursa hemen tanıdığıma söyler gerekli yere taşırız :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Ya varmısınız bu haftaya,sucuklu kahvaltı benden...

gaza geldim birden :D yeri değil ama grup oluşursa hemen tanıdığıma söyler gerekli yere taşırız :smiley:

::smiley:

İki çuval odun karavanda duruyor,tenekeyide hazırladık,hanım güveci yapmış,Poyrazlar bana uyar.
Tenteyi açtıkmı (yağmurlar yağsada hoş yağmasada) herkese selamlar.

Yukarı mevkii de tanıdıkları olan arkadaş varsa şu olaya bi el atsın bi hareket olacak gibi...Çekierdek kadro kıpraşmaya başlamış gibi geldi...

Ya bundan güzel çekirdek kadro olurmu,şu muhteşem gruba kim katılmaz ki(taşta sucuk-tavada yumurtalı pastırma-Mürşide abla güveç i,birde bulguru oldumu),anahtar cümle de söylendi [co'' İki çuval odun karavanda duruyor,tenekeyide hazırladık,hanım güveci yapmış,Poyrazlar bana uyar.
Tenteyi açtıkmı (yağmurlar yağsada hoş yağmasada) herkese selamlar''.

Gökhan şu kutsal topraklara gelmemiş Levent i de tut kolundan.

Evet büyük mevkilerde olan arkadaşım şu konuyu istediğin yere taşıyabilirsin bir göz kırptın iş nerelere geldi.Kapı sesine bile oynayan insanlar gibi olduk.

mayıstosböce' Alıntı:
Ya bundan güzel çekirdek kadro olurmu,şu muhteşem gruba kim katılmaz ki(taşta sucuk-tavada yumurtalı pastırma-Mürşide abla güveç i,birde bulguru oldumu),anahtar cümle de söylendi [co'' İki çuval odun karavanda duruyor,tenekeyide hazırladık,hanım güveci yapmış,Poyrazlar bana uyar.
Tenteyi açtıkmı (yağmurlar yağsada hoş yağmasada) herkese selamlar''.

Gökhan şu kutsal topraklara gelmemiş Levent i de tut kolundan.

Evet büyük mevkilerde olan arkadaşım şu konuyu istediğin yere taşıyabilirsin bir göz kırptın iş nerelere geldi.Kapı sesine bile oynayan insanlar gibi olduk.

Bende protein noksanlığı var, kaç yıldır et yiyemedim; yahu bir yerlerde ucuz mazot yok mu? :D :D

Cavid Sezen
Not: Bu arada konu da "yiyenbilir"e gitti ha!.. Moderatörüm, bir el at buraya...;) :D ;D

Tanıdığa danıştım yazılanlara sözün varmı diye; derki Bülentten kahvaltı Gökhandan pastırmalı eh Tamer araba aldı
gereğini yapar aaaaa!! akşamada Mehmet hocam güvecin altını ateşlemiş Küheylanıda ardımıza taktıkmı,
Hocamda mazot arıyor ama biraz yastık altından kredili yola çıkarmı derken
Dostlar bu yüksekteki arkadaştan Hamili kart yakınımdır imzası alınmıştır, listeye gerek yok Cumartesi yollardayız.

Hahahaha kutsal 3 elementi birleştireceğiz yani (sucuk-pastırma-güveç)

Gökhan hocam teşekkürler

Aslan Ahmet senin de hiç gelmediğini biliyorum ama musait olursan sende damlarsın mutlaka.

Vay be ,yüce Poyrazlar adına,yağmurdan,tansiyondan,şekerden,kolestrolden korkan gelmesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR