Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mokinto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,653

Etiketler
Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Kaş kanyon, hala :smiley:
Oradan sırt üstü, baloncular arasından, yavaş yavaş inmek her seferinde bambaşka keyif veriyor.

Özledim kaşı :(

Bunu buraya yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Marmariste yıllar önce sevgilimle su altında öpüşmekti.Unutamıyorum tavsiye ederim müthiş birşeydi :smiley:

Benim en cok sevdigim yer Malezya Tioman adasiydi,kesinlikle olene kadar unutamayacgm bir ani oldu,Dunyanin en iyi 10 adasindan biri,normalde dalmaya karsi hic meragim yoktu ancak orda resmen asik oldum,kopek baliklari mercanlar binlerce balik ayri bir dunya,orada 3 gun kaldim ve hergun daldim...

antalya/gazipaşa'da mavi mağara 'da dalış yapmadıysanız çok şey kaçırmışsınız demektir. aşağıda kendimin hem çektiği hem oynadığı mağrayla ilgili videoyu paylaştım..
iyi seyirler

http://vimeo.com/11839809

Bu sorunun yanıtı bence kesinlikle Kızıl Deniz Ras Muhammed........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri