Hayalinizdeki 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,173
Ynt: Hayalinizdeki 4x4

CJ7V8' Alıntı:
Yunus abi araç Jeepin M715 modeli.Ama o yıllar Jeep-Kaiser baraber olduğundan Kaiser Jeep M715 diye de bilinir.

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=jeep%20m715&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Eskiden bu kaiser den buralarda birkaç tane vardı ama şimdi hiç görmüyorum zanedersen çalışır halde olanı kalmamıştır

Etiketler
hayalinizdeki

Hayalimdeki araba XJ ama alıpda kullandığım arabalarımın birinci si SORENTO iknci si DEFENDER oldu. Gümrükten takip ediyorum ama beni zorluyorlar. Oralarda zehir hafiyeler var yedirmiyorlar. Muhtemelen arabaları dörtliyecem ve üçüncü sü yani hayalimdeki birinci JEEP i alacam 8)

Son 3 yıldır hayalimde bu araç var. Kendi aracımı bu hale getirebilirsem ne mutlu bana

Ucundan, kulaüından başlaman lazım Sedat. Yurt dışında iken bırakcan ustaya yavaş, yavaş sıkıntı da olmaz.

Merhaba Ömer,

Şimdiye kadar hep yürüyen aksam üzerinde çalıştık. Yürüyeni dört dörtlük oldu diyebilirim.
Bundan sonra kaporta-boya ve aksesuarlara geçeceğim. Sanırım 1-1.5 seneye yukarıdaki gibi olur.
Duygusal nedenlerle biraz yavaş ilerliyoruz ama adımlar sağlam

[attachment=1][attachment=2] JEEP JT Autm. Dünyanın en çok kazanan adamıda olsam bu bana yeter.

1993 ya da 1994 Model, 4x2 seçenekli, Grand Cherokee 4.0 Lt

Benim olana kadar hayalimdeki araç bu olacak. Benim olduktan sonra başka bakarım

hayalimdeki budur;

ama kriz denilen mendebur bi altı ay daha sürerse,hedef küçülteceğiz biraz;