G gencbey19 Yeni Üye Mesajlar 7 Tepkime Puanı 0 5 Eyl 2015 #1 Herkeze merhaba 6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi bir adet baltam bir adet cok amacli caki bir adet caki ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim
Herkeze merhaba 6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi bir adet baltam bir adet cok amacli caki bir adet caki ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim
Baris_Akyuz Kişisel olarak iletim uzun olduğu için buraya sığm Mesajlar 81 Tepkime Puanı 3 Yer Türkiye/Antalya/Muratpaşa 5 Eyl 2015 #2 Geçmez diye düşünüyorum çünkü uçağa kesici alet edevat sokmak yasak diye biliyorum. XT615 cihazımdan gönderildi
Geçmez diye düşünüyorum çünkü uçağa kesici alet edevat sokmak yasak diye biliyorum. XT615 cihazımdan gönderildi
Baris_Akyuz Kişisel olarak iletim uzun olduğu için buraya sığm Mesajlar 81 Tepkime Puanı 3 Yer Türkiye/Antalya/Muratpaşa 5 Eyl 2015 #3 Görevlilere ne için getirdiğinizi vesaire söylerseniz ve hatta bir belge gösterirseniz insafiyet gösterebilirler belki... XT615 cihazımdan gönderildi
Görevlilere ne için getirdiğinizi vesaire söylerseniz ve hatta bir belge gösterirseniz insafiyet gösterebilirler belki... XT615 cihazımdan gönderildi
haldun31 Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 21 5 Eyl 2015 #4 Uçagın içine değil bagaja verin .hiç sıkıntı olmaz merak etmeyin
haldun31 Kamp I Mesajlar 116 Tepkime Puanı 21 5 Eyl 2015 #5 Bu arada bende cumartesi günü ikinci parkuru yürüycem.kaş finike arası .birincide yani fethiye kaş arası balta falan gereksiz agırlık yapmayın derim
Bu arada bende cumartesi günü ikinci parkuru yürüycem.kaş finike arası .birincide yani fethiye kaş arası balta falan gereksiz agırlık yapmayın derim
Baris_Akyuz Kişisel olarak iletim uzun olduğu için buraya sığm Mesajlar 81 Tepkime Puanı 3 Yer Türkiye/Antalya/Muratpaşa 5 Eyl 2015 #6 Haldun hocam doğru söylüyor bagaja koyun ama x-ray'dan geçerken sıkıntı olabilir... XT615 cihazımdan gönderildi
Haldun hocam doğru söylüyor bagaja koyun ama x-ray'dan geçerken sıkıntı olabilir... XT615 cihazımdan gönderildi
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 7 Eyl 2015 #7 Bu aralar ortalık karışık herşeyden şüphe ediliyor o yüzden kendinizi riske atmayın çünkü geçirmezler
Bu aralar ortalık karışık herşeyden şüphe ediliyor o yüzden kendinizi riske atmayın çünkü geçirmezler
rabbit Kamp II Mesajlar 434 Tepkime Puanı 32 Yer istanbul 7 Eyl 2015 #8 gencbey19' Alıntı: Herkeze merhaba 6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi bir adet baltam bir adet cok amacli caki bir adet caki ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim Genişletmek için tıkla ... Geçen hafta kasap bıçağıyla havaalanına girdim Bagajımı teslim ettim İstanbuldan izmire seyahat ettim. X-ray den geçerken bagajınızı teslim edin uçak altına dediler. Teslim ettim sorunsuz yolculuk yaptım. Kabin içine kesinlikle alamazsınız.
gencbey19' Alıntı: Herkeze merhaba 6 eylul likya yoluna koyuluyoruz ama ulasamadigim en buyuk sorunum ekipmanlarim havalimanindan gecebilecekmi bir adet baltam bir adet cok amacli caki bir adet caki ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekur ederim Genişletmek için tıkla ... Geçen hafta kasap bıçağıyla havaalanına girdim Bagajımı teslim ettim İstanbuldan izmire seyahat ettim. X-ray den geçerken bagajınızı teslim edin uçak altına dediler. Teslim ettim sorunsuz yolculuk yaptım. Kabin içine kesinlikle alamazsınız.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 8 Eyl 2015 #9 Bagaja verirseniz sorun çıkmaz. Overland Anatolia