kemalhanoray' Alıntı:İşte Budur Abicim Yaa Bizler Kardeş Şehirleriz Yeri Gelicek Kol Kola Organizasyonlar Düzenleyeceğiz..Keşke Off-Road Oyunlarına da Biraz Titiz Davransaydı Hatoff'lu Kardeşlerimiz de Bu Konular Hiiiç Olmasaydı..
bız tsk ederız artık bızlerın bu acemılıklerı atıp guzel organızasyon yapma zamanı geldi ,buda gıtdımız yerlerdeki eksıklerı gorup daha ıyısını yapma gayretı ıle olur, anadolu kluplerının artık sesını duyurma zamanı geldinrş' Alıntı:Sayın Kemal Bey offroad'u Antakya'ya yeni yeni sevdirmeye başlamış olan bir grup olarak daha işin başında ve emekleme döneminde olduğumuzu belirtmek isterim . Ben organizasyona müdahil olamadım ama gerçekten dışarıdan öyle gözükmese de arkadaşlarımız ticarethanelerini kapatıp , ya da bu iş için cebinden para verip amatör ruh ile bu hizmeti gerçeklerştirmeye çalıştılar.
Bunlar hep sizlerle kaynaşma güzel zaman geçirme adına yapılan şeylerdi. Geldiğiniz için herkese teşekkürler....
nrş' Alıntı:Sayın Kemal Bey offroad'u Antakya'ya yeni yeni sevdirmeye başlamış olan bir grup olarak daha işin başında ve emekleme döneminde olduğumuzu belirtmek isterim . Ben organizasyona müdahil olamadım ama gerçekten dışarıdan öyle gözükmese de arkadaşlarımız ticarethanelerini kapatıp , ya da bu iş için cebinden para verip amatör ruh ile bu hizmeti gerçeklerştirmeye çalıştılar.
Bunlar hep sizlerle kaynaşma güzel zaman geçirme adına yapılan şeylerdi. Geldiğiniz için herkese teşekkürler....
alpkaptan' Alıntı:bız tsk ederız artık bızlerın bu acemılıklerı atıp guzel organızasyon yapma zamanı geldi ,buda gıtdımız yerlerdeki eksıklerı gorup daha ıyısını yapma gayretı ıle olur, anadolu kluplerının artık sesını duyurma zamanı geldi
KESİNLİKLE DOGRU BİR TESHİS YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ADANADA CAMİAMIZDA ATİLLA BEYİ HERKES TANIR BU ARKADASIM DA YAKINDAN TANISAYDI, COK YAZIK BOYLE MUTEVAZİ BİR İNSANA YAZILMAZ BU YAZILAR..mindoff' Alıntı:Atilla bey bu spor dalında tecrübeli olduğunuz duyumlarını alıyoruz ve de biraz izleme şansı bulduk,siz mütevazi davranıyorsunuz herhalde
Ayrıca Hatay Motorsiklet Ekibine birkaç cümle yazmadan geçemicem; organizasyondaki eksiklik apaçık ortadaydı,sabah HAMOK üyesi (hepsini kastetmiyorum çünkü 5 parmağın 5 i bir değil )bir şahsiyetin"benim arkadaşlarım aç kalamaz,onlar fişiyle yiyecekti,sen ne yaptın gibisinden parktaki çalışana bizlerin önünde saldırması yani kahvaltı kavgası inanılmaz derecede üzdü bizi" yani motorsikletçiler ne olursa olsun doysun Off-Road çular beni alakadar etmez aç kalsınlar zihniyeti en başta HATAY ın hoşgörü ve medeniyetler kenti imajını benim ve arkadaşlarım nezdinde yerle bir etti ..yine kendileri bilir ama bizlerin kanaatine göre bir daha organizasyonları HATAY Motorsiklet Ekibinin sözüm ona acemi ellere teslim etmemesini tavsiye ediyoruz..yüzlerce etkinliğe katıldık böylesi bir saygısızlığı ilk defa yaşadık...ismini bilmiyoruz bilsek ifşa etmekten kaçınmayız,onu ESEFLE KINIYORUZ,orda Off-Road çular olarak bulunuyorsak gelmişsek"benim" veya "senin" diye birşey yoktur "BİZ" vardır. (bu cümleleri KAYOFF,MAROFF,ADANOFF,GAZOFF,Sivas ve Hatay Off-Road sevdalıları için açıklama gereği duydum..,eğer Off-Road araçları olmasa idi etkinlik bu kadar renkli ve heycanlı olmaz idi hatta memleketlerinin tanıtımı açısından da sönük geçebilirdi...
evet herkesin bildiği gibi babamı herkes tanırdoga01' Alıntı:KESİNLİKLE DOGRU BİR TESHİS YAZDIKLARINIZA KATILIYORUM ADANADA CAMİAMIZDA ATİLLA BEYİ HERKES TANIR BU ARKADASIM DA YAKINDAN TANISAYDI, COK YAZIK BOYLE MUTEVAZİ BİR İNSANA YAZILMAZ BU YAZILAR..
Sevgili arkadaşım bizimde istediğimiz emeğe saygı zaten çoluk çocuk sabahın köründe kalktık Adanadan Reyhanlıya geldik hem Hataylı dostlarımıza destek olalım hemde yeni dostlar edinelim diye ama ilk yarışmacımızı olmayan şeritin ihlalinden dolayı diskalifiye ettiler daha sonra Maraşlı sunucu arkadaşta tuzu biberi oldu ama olsun yinede güzel bir gündü bence böyle aksaklıklar zamanla düzelecek ve daha bir çok etkinlikte karşılaşacağızalpkaptan' Alıntı:abı bosver kapatdık bu konuyu emege bıraz saygı yalnızca ıstedımız
Göktuğ bey ben elimdeki resimleri motorcu off roadcu ayrımı yapmadan eve geldim tamamını konu başlığı açtım yükledim sadece videolar kaldı onlarıda sona saklıyorum ben dahil yapılan haksızlıkları sindiremedim size ve diğer arkadaşlara kısa bilgi vereyim Reyhanlı Türkiyenin en zengin ilçesi nüfusuna göre en çok motorsikleti olan ilçe şayet Off Roadcu arkadaşlarımız bu etkinliğe katılıp şehir konvoyu yapmasalar böyle bir etkinlikten Reyhanlının haberi olmazdı buna rağmen arkadaşlarımzın geneli büyükçe bir alkış ve teşekkürü haketmişken hamokçu ADAMIN ikilik yapması kabul edilemez ne konuşacaksan önce işini bitir sonra hesaba otur paran kadarda konuş derler adama bir yeri çevir misafirlerin yeri bura de sonra organizasyon sahibi olarak benim misafirim senin misafirin diye insanları rahatsız edecek zırvalık yap bunu herkes kabul etse ben etmem arkadaş orda işletme sahibi kaldırıp bir hareket yapsa durum ne olurdu acaba o ADAMIN yaptıklarına başka şeylerde denir velakin suç onda değil Hasan ÇOLAKEFEDEN tatmin edici bir açıklama gelene kadar PROTOSTO EDİYORUM videoları sonra yüklerim hemde seçmeden selamlarjeep' Alıntı:bu kadar laf edeceğimize video filan yüklesek.. insanlar reyting kokan videolar istiyor. .. uçan kaçan araç görmek istiyor..
kesinlikle öyle oldu ..._AYCA_' Alıntı:Anlaşılan hareketli olduğu kadar hararetli bir organizasyon kaçırmışım..Böyle bir organizasyonda foto çekemediğim için üzüldüm açıkcası.
Fotolar için teşekkürler..Herkesin emeğine sağlık..