Hangisini Almam Lazim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhanery Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,045

erhanery

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Selamlar Arkadaslar

Amerika dan 1 adet el tipi gps cihazi almayi planliyorum ama yanlis cihaz almaktan da korkuyorum. Cihazi agirlikla balik avina gittigimde kullanmak istiyorum ama yollarda da kullansam fena olmaz diyorum. En buyuk korkum da harita yuklamalari. Hangi cihazlar icin bedava haritalar temin edebiliyoruz tam olarak ogrenemedim. Harita bulma konusunda sikinti olsun istemyorum. Sizce hangi cihazi almam gerek. Tesekkur ederim
 

Etiketler
Ynt: Hangisini Almam Lazim

Selamlar
dusundugunuz alternatifleri ve kullanma amaçlarınızı (örneğin balık avında nasıl bir destek almayı planlıyorsunuz cihazdan gibi) paylasmaniz "daha yapıcı" oneriler almanıza yardımı olacaktır. iyi gunler dilerim, reha
 

Ynt: Hangisini Almam Lazim

Cevabiniz icin tesekkur ederim reha bey. Cihaz altarnatifleri konusunda yeterli bilgiya sahip degilim. Ancak kullanim amacim oldukca basit. Balik avinda, iyi balik buldugumuz kerterileri kaydedip tekrar ayni yere rahatca gidebilmek. Ancak bunu yaparken de nerede bulundugumuzu gorebilecegimiz bir cihaz olmasi. Sizin forumda yazdiginiz bazi yazilari okudum. Bunlardan birinde Garmin de bluechart diye tabir etttiginiz bir ozelligi ogrendim. Anladigim kadariyla bu ozelligin oldugu bir cihaza sahip olmam gerekiyor. Ama anlamadigim su ki ben bu ozellige sahip bir cihazi Amerika dan aldigimda herhangi bir yazilima ihtiyac duyacakmiyim. (bizim denizlerimiz icin, ozellikle kuzey ege ). Bir de bunun bana ekstra maliyeti olur mu? Ve aldigim bu cihazi aracimda da kullanabilecekmiyim. Harita yuklememe gerek olacak mi? Eger olacaksa bu yazilimlar ucretli mi?

Basinizi agrittigim icin ozur dilerim :smiley:
 

magellan triton 300

Arkadaslar magellan triton 300 almis bulundum. Oldukca iyi bir fiyata aldim. Tek problem icinde amerika ve kanada haritalarinin olmasi. Artik gelince bi caresine bakicaz harita yuklemenin.umarim isimi gorur. Turkiye haritasi yukleme konusunda yardimlarinizi bekliyorum. Saygilar
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,152
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

SON KONULAR



Geri
Üst