Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scubaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,626

scubaman

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Web
www.bettapet.com
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDAN SONRA TEKRAR MERHABA HERKESE
İNVİTE / İNTENSE / RALLİ ART / İNSTYLE VE MAGNUM BUNLARIN ARASINDA Kİ FARKLAR NEDİR ARAZİ ŞANZIMANINDA FARKLILIKLAR VARMIDIR ? L-200 TOPLAMAK İSTİYORUM OFF İÇİN HANGİ MODELİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ.??

Etiketler
Ynt: Hangisi ? İnvite/instyle/intense/magnum

Aracı bılenler daha ı yanıt verırler ama benım araştırmalarım sonucu modelerin ozellıklerının model yılına Temsa ya gore epey degısıklık gosterdıgını farkettım araştırarak.
Hatta aynı yıl aynı modelde bıle farklı donanımlar olabilıyor anladıgım kadarıyla ::smiley:

Offroad da kullanacaksan direksiyon un solunda difflock yazan Düğme OLMASINA dikkat et. Ralli art bir nevi motor gücü artışı sağlayan çip Uygulaması.
En düzün invite
BşraZ daha dolusu intense
En full modeli instyle.
Instyle modeller fabrika çıkışı 178 hp diğerleri 136 hp
Magnum eski kasalarda var. Onlar da full ve 178 hp diye biliyorum.
2011 sonrasında kasa 15 cm daha uzadı. Dodik yapmak istersen 2011 sonrasının dodikleri bagaj kapamaları farklı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

burakuysal' Alıntı:
Offroad da kullanacaksan direksiyon un solunda difflock yazan Düğme OLMASINA dikkat et. Ralli art bir nevi motor gücü artışı sağlayan çip Uygulaması.
En düzün invite
BşraZ daha dolusu intense
En full modeli instyle.
Instyle modeller fabrika çıkışı 178 hp diğerleri 136 hp
Magnum eski kasalarda var. Onlar da full ve 178 hp diye biliyorum.
2011 sonrasında kasa 15 cm daha uzadı. Dodik yapmak istersen 2011 sonrasının dodikleri bagaj kapamaları farklı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

tşk ederim burak o zaman instyle 2010 model uygun gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR