Merhaba arkadaşlar uzunca zamandır bir 4x4 edinmek için araştırma yapıyorum sonunda jeep xj de karar kıldım bütçem 1990-1994 arası bir standart araç için uygun aracı temin ettikten sonra zaman içerisinde araziye uygun hale getirip aranıza katılma umudu içerisindeyim.
Bir binek aracım var fakat bu aracı temin edip arzu ettiğim modifikasyonlar sonrası garjda yatıracağımı hiç sanmıyorum . Sitede yaptığım incelemelerde xj de farklı versiyonların olduğunu gördüm sizden bu konuda yardım istiyorum hem şehir içi kulanımda hem arazide tatmin edici performansı alacağım xj hangisidir ? ve bu aracı satın alırken dikkat etmem gereken detaylar nelerdir?
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Bir binek aracım var fakat bu aracı temin edip arzu ettiğim modifikasyonlar sonrası garjda yatıracağımı hiç sanmıyorum . Sitede yaptığım incelemelerde xj de farklı versiyonların olduğunu gördüm sizden bu konuda yardım istiyorum hem şehir içi kulanımda hem arazide tatmin edici performansı alacağım xj hangisidir ? ve bu aracı satın alırken dikkat etmem gereken detaylar nelerdir?
İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim