Şu sıralarda Shell'i denemekteyim. Işık yanınca Km.yi sıfırladım. Gittim 50 tl lik yakıt aldım. Yeniden ışık yanınca, tekrar sıfırlayıp diğerinden yine 50 tl lik yakıt alacağım.
Sonra petrol ofisini
Sonra BP'yi deneyeceğim.
En son da Totali.
Sonuçları paylaşacağım.
Şu sıralarda Shell'i denemekteyim. Işık yanınca Km.yi sıfırladım. Gittim 50 tl lik yakıt aldım. Yeniden ışık yanınca, tekrar sıfırlayıp diğerinden yine 50 tl lik yakıt alacağım.
Sonra petrol ofisini
Sonra BP'yi deneyeceğim.
En son da Totali.
Sonuçları paylaşacağım.
Bence bu ölçüm sağlıklı olmaz.Çünkü ışık yandığında rezerve de en az 6-7 lt. yakıt kalacak.Sonra üstüne 50 Tl / 3,79 Tl = 13,20 Litre yakıt alacaksınız. Devamlı karışık yakıt kullanmış olacaksınız!
işyerim bp genel merkezle anlaşma sağlamış. bayi ile değil. taşıtmatik vereceklermiş. sanırım chip ya da ayrı bir kart gelecek bunun üzerinden yaptığımız alışverişler indirimli olarak direkt kendi kredi kartımıza aktarılacakmış...
Bence bu ölçüm sağlıklı olmaz.Çünkü ışık yandığında rezerve de en az 6-7 lt. yakıt kalacak.Sonra üstüne 50 Tl / 3,79 Tl = 13,20 Litre yakıt alacaksınız. Devamlı karışık yakıt kullanmış olacaksınız!
Ancak benim bu başlığı açmamdaki asıl nedeni metinde belirtmiştim. Opet'in mazotu ile 600 km yolculuk yaptıktan sonra devamında shelden mazot aldığımda o performans farkını net olarak hissettim. Belki birbirine yakın özellikteki mazotlar arasındaki performans farkı hissedilmeyebilir.