Hangi eurodizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olguncandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,262
Ynt: Hangi eurodizel

bpden vazgeçmedim şu ana kadar. bir de üstüne işyerim çalışanlarının % 5 indirim alacağı bir anlaşma yaptı bp ile bu sebeple bp ultimate vazgeçmezim

Etiketler

bp de performans cok iyi..

shell fuel safe >>şu en pahalı olan o biraz fazla km yapıyor gibime geldi.. performans..kötü..

petrol ofisinide denemek lazım..o zaman..

performans olarak şu ana kadar bp den iyisi denk gelmedi..bana..

performans iyi olunca arac cekiyor..gidiyor..dolayısı ile de az yakıyor..derim.. başkada bir şey demem..

Şu sıralarda Shell'i denemekteyim. Işık yanınca Km.yi sıfırladım. Gittim 50 tl lik yakıt aldım. Yeniden ışık yanınca, tekrar sıfırlayıp diğerinden yine 50 tl lik yakıt alacağım.
Sonra petrol ofisini
Sonra BP'yi deneyeceğim.
En son da Totali.
Sonuçları paylaşacağım.

Bence bu ölçüm sağlıklı olmaz.Çünkü ışık yandığında rezerve de en az 6-7 lt. yakıt kalacak.Sonra üstüne 50 Tl / 3,79 Tl = 13,20 Litre yakıt alacaksınız. Devamlı karışık yakıt kullanmış olacaksınız!

ben hala aynı iddiadayım , belki çevreye verdikleri zararlı emisyonda yüzde sıfır bilmemkaçlık fark vardır o kadar.

sayın baron_lee , indirimi bp merkezden mi aldınız yoksa istasyondan mı acaba ?

kyenipazar' Alıntı:
ben hala aynı iddiadayım , belki çevreye verdikleri zararlı emisyonda yüzde sıfır bilmemkaçlık fark vardır o kadar.

sayın baron_lee , indirimi bp merkezden mi aldınız yoksa istasyondan mı acaba ?

sevgili kyenipazar,

işyerim bp genel merkezle anlaşma sağlamış. bayi ile değil. taşıtmatik vereceklermiş. sanırım chip ya da ayrı bir kart gelecek bunun üzerinden yaptığımız alışverişler indirimli olarak direkt kendi kredi kartımıza aktarılacakmış...

Farkındayım mesut bey. En sağlıklısı, önceki mazot bitip araba yolda kalınca diğerinden doldurtmak.... ;D

Takdir edersin ki bu iş bize göre değil.

Dolayısıyla ben sadece ortalama bir ölçüm yapmış olacağım, yüzde yüz net ve kesin değil.

Sayın kyenipazar, iddianıza sözüm yok.

Ancak benim bu başlığı açmamdaki asıl nedeni metinde belirtmiştim. Opet'in mazotu ile 600 km yolculuk yaptıktan sonra devamında shelden mazot aldığımda o performans farkını net olarak hissettim. Belki birbirine yakın özellikteki mazotlar arasındaki performans farkı hissedilmeyebilir.

Haklısınız yolda kalana kadar mazotu bitirmek bize göre değil. Fakat 50 Tl' den daha fazla tutarla denerseniz daha iyi olmaz mı ?

SON KONULAR - FORUM