KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Öncü yoldaşlar takımına benden kocaman bir alkış... Yolunuz açık olsun. Manzaraya hakim güzel bir yere konuşlanıp siperleri derin kazın. Görüşmek üzere...
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)
Sevgili Cem tezahürat için teşekkürler. Bu kez ne yazık ki koşullar bizden yana seyretmedi. Karamürsel'den ayrılamıyoruz. Herkese iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilemekle yetineceğiz. Listeye ilk baktığımda Haldun arkadaşım nerelerde hiç sesi çıkmıyor demiştim ama Teos saat 14.00 gibi birlikte çıkacaklarını yazmış. Sorumun cevabını dolaylı olarak aldım yani. Tekrar keyifli geziler diliyoruz. Sevgiler.
DADDY-T' Alıntı:
Sevgili Cem tezahürat için teşekkürler. Bu kez ne yazık ki koşullar bizden yana seyretmedi. Karamürsel'den ayrılamıyoruz. Herkese iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilemekle yetineceğiz. Listeye ilk baktığımda Haldun arkadaşım nerelerde hiç sesi çıkmıyor demiştim ama Teos saat 14.00 gibi birlikte çıkacaklarını yazmış. Sorumun cevabını dolaylı olarak aldım yani. Tekrar keyifli geziler diliyoruz. Sevgiler.
Güzeldere yolcularına iyi eğlenceler diliyoruz.
Aklımız sizde kalacak.
2007 yılında yaptığımız Güzeldere gezisinin GPS verilerinin harita üzerinde gösterimi.
[attachment=1]
Dileyen arkadaşlar tam çözünürlükte görmek için, aşağıdaki linkten haritayı indirebilir.
http://**.com/files/384502869/Guzeldere.jpg