Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,616
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orsaalabanda

Zirve
Baharın en güzel günleri...

İşte sizlere yepyeni bir fırsat...

Duymadım, kaçırdım, haberim olmadı, mazeretim vardı diyenler için yepyeni bir başlangıç...

Aynı zamanda kamp ve karavan yaşamını merak eden, bizlerle tanışmak isteyen yeni katılımcılar için bungalov tipi evlerde konaklama imkanı...

Etkinliğimiz tüm kampçı - karavancı dostlarımıza ve bu işin heveslisi doğaseverlere açıktır. Gelin bu coşkuyu hep birlikte paylaşalım...

[attachment=1]

Gezi tarihi: 8 - 9 Mayıs 2010

Buluşma: 8 Mayıs Cumartesi İzmit'i geçtikten sonra Mcdonalds tesisleri saat 08:30

Etkinlikler: 1. gün Öğleden önce kamp alanına yerleşim, serbest dinlenme, sohbet ve yemek
Öğlenden sonra Güzeldere Şelalesi trekking turu
Akşam kamp ateşi başında sohbet
2. gün Kahvaltı sonrası toparlanma, kalabalık olmadan hava ve yol durumuna göre üst yaylalara yapılacak tur ve ardından geri dönüş.

Konaklama ve ücretler: Orman Bakanlığı'na ait özel işletmeye devredilmiş tesislerde normal otomobiller için mesire yeri giriş ücreti 5 TL.
Çadır ücreti: 10 TL. (Araç+çadır 15 TL.)
Çok büyük olmamak kaydıyla karavan giriş ücreti 15 TL. (Elektrik alacaklar için +5 TL. ilave)
Restaurant, tuvalet ve içilebilir nitelikte su mevcut.
Restaurant ücretleri: Köy kahvaltısı 15 TL.
Alabalık 10 TL.
Köfte 10 TL.
Salata 3 TL.
Restaurantda alkollü içki satışı ve kullanımı yasak. Ancak biz bize olmamız durumunda herkes içeceğini karavanından getirebilecek.

Bungalov tipi 4-5 kişilik konaklama kapasitesine sahip içinde özel duş ve tuvaleti, elektriği, buzdolabı bulunan evler 125 TL. gecelik ücret...

Önemli not: İşletmeciler bungalovlar için EFT yapılmadan kesin rezervasyon yapamadıklarını belirtti. İşletmenin telefonları ve banka hesap numarası yönetimde mevcuttur. İlgilenenlerin karavan yönetimdeki arkadaşlardan özel mesajla işletmenin telefon ve hesap numaralarını alarak rezervasyonlarını bireysel olarak yapmaları gerekmektedir.
Toplamda 5 bungalov mevcut. Şu an itibarıyla 8-9 Mayıs tarihlerinde kesinleşmiş rezervasyonları yok. Hepsi boş...

Geziye katılacak olanların kamplı gezi kurallarımızı dikkatle okumaları önemle rica olunur: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53157.0

güzeldere.jpg

Etiketler
Ynt: Güzeldere - Gölyaka Kamplı Gezi Duyurusu (8-9 Mayıs 2010)

Katılımcı listesi:

1. teos - Tülay-Oğuz Sevim Citroen jumper kampervan
2. güngör - Levent Güngör VW T4 Syncro kampervan
3. fsirin - Ferhat Şirin Kia kampervan
4. mayıstosböce - Bülent Yazıcı Transit connect mikrokamper
5. orsaalabanda - Yağmur-Füsun-Cem Babadağ VW T4 kampervan
6. .............

Güzel bir etkinlik olacak gibi durumum kesinleşince listeye adımı ilave ederim.

katılmaya çalışacağım.... son güne kadar arabanın durumu ile alakalı, seyahat etmeye engel bir durum olmazsa gelebiliriz o yüzden ismimi listeye yazmıyorum

Epeyce zaman var dostlar. Bu kez duyuru başlığını erken açabilmeyi başardık. :smiley: İşler yetişir panik yok! Herkese kolay gelsin. :smiley:

Katılımcı listesi:

6. Enverdede-Jale- enver öztürk (çadır almaya ikna edersem bir çift misafir)

bu kez izleyen olmamak,mazeret yaratmamak için erken davrandım.(sözümde durmayı severim)

Cem, Gidilecek noktayı "Google earth" de gösterebilirmisin, yol tarifi ve uzaklığı hesaplatabilelim.....

İstanbul - Güzeldere 240 km. Yaklaşık 3 saat 40 dakika...

[attachment=1]

Kamp alanı koordinatlar: 40°43'26.36"K Enlem,

31° 3'0.05"E Boylam

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

yol.jpg

captured.jpg

kamp alanı.jpg

kamp alanı 3D.jpg

Çok uzun yıllar sonra ilk olarak kamp fırsatını değerlendiririz inşaallah.Güzeldere şelalesine iki ayrı yoldan gidebiliriz.Biri otobandan çıkınca Gölyaka istikametini kullanarak Efteni kaplıcalarının yanından yukarı çıkılarak varılır.Kısa olan yol burasıdır.Diğeri Düzcenin merkezinden Aydınpınar üzerinden Efteni güzeldere,bu yol daha uzun.Cumartesi günü Düzcedeki pazardan doğal köy ürünleri temin edebilirsiniz.

Güzeldere keyifli zorlu olmayan bir rotadır.Karavanımızla ilk kamplarımızda gittiğimiz yerlerden biridir bir aksilik olmaz ise bizde katılmak
istiyoruz ama grupta sanki bir sessizlik var gibi Tamer ÇETİN ve ailesi olarak Ford karavan olarak katılacağız. :D

tamercetin' Alıntı:
Güzeldere keyifli zorlu olmayan bir rotadır.Karavanımızla ilk kamplarımızda gittiğimiz yerlerden biridir bir aksilik olmaz ise bizde katılmak
istiyoruz ama grupta sanki bir sessizlik var gibi Tamer ÇETİN ve ailesi olarak Ford karavan olarak katılacağız. :D

Tamer hocam katılım kararınıza çok sevindik.:smiley: Sessizlik konusuna gelince henüz haftanın başındayız. Listeye acele adını yazıp gezilere gelemeyenler bu kez temkinli davranıyor ya da programını ayarlamaya çalışıyor diye düşünüyorum...
Gidilecek yer, doğal güzellikler ve mevsim itibarıyla kaçırılmaması gereken bir gezi olduğunu düşünüyorum. Gezi takvimini programın çok ağır olmaması için olabildiğince sadeleştirmeye çalıştık. Oysa gidilebilecek daha bir sürü yer vardı... Bu nedenle Güzeldere'ye bir daha gidebilir miyiz bilmiyorum?

Güncel katılımcı listesi:

6. Enverdede-Jale- enver öztürk (çadır almaya ikna edersem bir çift misafir)
7. tamercetin - Tülay-Aytül-Tamer Çetin Ford alkovan

Buluşma: 8 Mayıs Cumartesi İzmit'i geçtikten sonra Mcdonalds tesisleri saat 08:30

Cem ben size orada değilde Adapazarı gişelerinden sonra katılabilirim izmit e gidip tekrar geriye dönmem saçma ama Hendek te güzel outlet mağzası olan yerde olurum sanırım,olmadı Sapanca berceste olabilir ama ben sanırım Hendekteki yerde olacağım.Erken çıkıp gelen olursa buraya yada özele yazsın.

Saygıdeğer dostlar,
Aracım yarın tüv muayenesine giriyor,ardından plaka işlemleri var,bana göre bakımları yapıldığı için sorun çıkmaz,ama olurda bazı eksikler bulunur,onlarıda hafta sonuna kadar tamamlarsam, ilk kez aracımla karavan kampında yatılı kalacağım için heyecan duyuyorum.Umarım bir terslik olmaz.Magirus Campervan.Selamlar.Raci EDALI.

Güzel bir gezi olacak ama cumartesi çalışmam gerekecek galiba. :'(

enverdede' Alıntı:
Bu yıldız izleyemeyeceğiz anlamınamı geliyor :-\
Maalesef. :(
Projeler elimde yığıldı. Bu aralar Gezenbilir'e bile pek bakamıyorum. :-\
İşleri yetiştirirsem bir ihtimal gelebilirim, ama zayıf bir olasılık haline geldi. ::smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri