Kesinlikle doğru benzetme her yönüyle, fiyat avantajı, projeyi kağıt üzerinde alma teslim tarihi bekleme ve kapora verme Güney karavan ve Ender abi uzun yıllardır bu işte olmasa ve hakkında bunca olumlu referans olmasa girilecek iş değil
Ender abi ne söz vermişse söz verdiği zamanda teslim eder, ne eksik ne fazla. Kaporaya gelince de, onun aldığı kapora diğer üreticilerin istediğinin yanında sakız parası olur ancak. Hayırlı olsun şimdiden. Ender abi ne vaadetti ise söz verdiği tarihte teslim alırsınız mutlaka.
Ender abi ne söz vermişse söz verdiği zamanda teslim eder, ne eksik ne fazla. Kaporaya gelince de, onun aldığı kapora diğer üreticilerin istediğinin yanında sakız parası olur ancak. Hayırlı olsun şimdiden. Ender abi ne vaadetti ise söz verdiği tarihte teslim alırsınız mutlaka.
Bu bombelerde destek ayağı 4 bir tarafta da var mı? Ben bunu sormadım ama resimlerde öyle görünüyor. Bazı modellerde sadece arkalara koymuş Ender Bey ondan soruyorum.
Bu bombelerde destek ayağı 4 bir tarafta da var mı? Ben bunu sormadım ama resimlerde öyle görünüyor. Bazı modellerde sadece arkalara koymuş Ender Bey ondan soruyorum.
Arkadaşlar Ender abi midimde çıkan sorunları getir ücretsiz yapalım dediği halde bir türlü uygun bir zaman ayarlayıp götüremedim. Ender abiyle sorun yaşayan bir tek insan duymadım. Öyle bir karavancı kendisi. İçiniz rahat olsun.
VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi