Güney Midi 360 Bombe

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanvan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,004

Etiketler

@TunayUysal peki sizce plexinin tek kat olması ile olmaması arasında kayda değer bir fark olur mu?
Tek kat ile çift kat pleksi arasında elbette kayda değer bir yalıtım olacaktır, iki kat arasında hava boşluğu var.. bunun üzerine üretim zamanı düşünmek gerek, fiyat farkı için bir rakam söyledi mi size Ender Abi
 




Almanya’da TÜV’den önce gaz kontrolu yaptırmak zorundayız. Ilk kontrolda gaz tüpünün olduğu kutudaki kablo bağlantısını dıșarıya almadan imza vermediler. Kontrol eden usta, karavanda gaz sızma ihtimali en kuvvetli olan yer gaz tüpünün olduğu yer demiști.
 

Olabilir Hocam, eğer hal böyleyse aküyü su tankının o tarafa almak mantıklı, dalar bence midi bombe için konuşuyorum su tankı ve tüplük mutfak tarafında olmalı çünkü diğer tarafta buzdolabı var, ranza var, bir şekilde karşılıklı ağırlıkları dengelemek gerek.
Akü tüp ve su tankı ağırlık yapacak kalemler.. dengeli Yüklemeye dikkat etmek gerek..
 



Eksilerinden bahsedince fiyat sormadım. Ama farkını ödeyerek yaptırabilirsiniz demişti. Prototipi çıkınca bunu düşünmek lazım.
 

Sizin Ender Bey ile muhabbetiniz iyi, henüz imalat aşamasında olan bu model için böyle bir değişiklik talep etmeniz yerinde olur. Sadece sizin karavan için değil tüm bu modeller için böyle uygulansa güvenlik anlamında iyi olacak gibi görünüyor.
Bu konuda bir girişiminiz olursa bilmek isterim neticeyi.
 

Merhaba, Ender abi standartta 7 amp akü ile teslim ediyor ürünleri, bu akü herhangi bir fark yaratmaz fakat karavana panel düşünüyorsanız ve büyük 100 amp ve üzeri akü koyacaksanız yük dağılımında akünün yerine dikkat etmek gerekecektir zira 100 amp bir akü 35-38 kg arasında bir ağırlık olacaktır, bu durumda çeki oku üzerine doğru olması seyahat güvenliği açısından mantıklı olacaktır. Eğer panel vs. Yapacaksanız tesisatı dilediğiniz yere taşırsınız. Benim Maxi de akü sol arkada idi, aküyü büyüttüğümde tesisatı ön merkeze taşıdım.
 

Bu da çok mühim bir konu. Uyarı için teşekkürler.
 

İmalat başlarken gideceğim yanına o zaman görüşürüm konuyu ve sonucu bildiririm Hocam
 




İmalat ne zaman başlayacak? Ben bu ay sonuna kalmaz ilk araç çıkacak diye biliyordum.
Yok hocam ilk araç benimki oda Haziran 15 teslim, bir adet vitrine hazır edeceğim 1 Haziran gibi demişti ama bu iş yoğunluğunda sanmıyorum yapabilsin.. sırada bekleyenleri ve haftaları konuştuk anca yetişiyor benim karavan bile..
 

Bana da temmuz dedi. Kurban Bayramı öncesi sözünü aldık. Dört gözle sizinkini bekleyeceğiz o zaman. Hayırlı olsun şimdiden.
 

Valla arkadaşlar ne yalan söyleyeyim sizinki proje üstünden ev satın almak gibi. Neyse ki Ender abi sağlam ve güvenilir esnaftır. Problem yaşamayacağınızı bilsem de cesaretinize gerçekten hayranım.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Biraz öyle. Ender Bey'in güvenilir bir esnaf olmasından dolayı böyle bir işe giriştim. Yoksa hiç benim işim değil bu. Garantici kişiliğim var aslında. Bekleyip göreceğiz. Kendisi de takip edip okuyordur buraları. Mahcup olacağını zannetmiyorum.
 




Kesinlikle doğru benzetme her yönüyle, fiyat avantajı, projeyi kağıt üzerinde alma teslim tarihi bekleme ve kapora verme Güney karavan ve Ender abi uzun yıllardır bu işte olmasa ve hakkında bunca olumlu referans olmasa girilecek iş değil