kısa şasi tourneo custom aracımı kamp kutusu ile kullanıyorum. mobicool fr40 buzdalabını 30 watt taşınabilir şarz edilebilir 2 adet enerjon marka akü ile kullanıyorum.2 gün yetiyor..araç çalışırken portable aküyü aracın 12 volt çıkışına takıyorum, buzdolabını da akünün 12 volt çıkışına takıyorum .kontakt kapandıgında buzdolabını enerjon portable akü besliyor.benim aracımda fabrikasyon 75 amper çift akü mevcut.
ENERJON 72000 mAh Powerbank - Polat Otomotiv Grubu
iç tasarım, tourneo custom camping box konu başlıgı altında aracımdaki camping box ve akünün fotografı mevcut.
bu boyutlardaki araç ile yolculuk esnasında gecelemek uygun olabilir.uzun süreli tatil için uygun degil. ben aracıma tailgate tent (gipsy adventure home weekend) aldım.kış mevsimi ve malum yasaklardan dolayı henüz kullanamadım.
Gipsy Weekend | Araç Üstü Çadır ve Kamp Malzemeleri.
aracıma arka 2.ci klima nedeni ile tavan hekisi taktıramıyorum.(tavan havalandırma kanalları mevcut.).çift klima yoksa sizin aracınıza takılabilir.biz eksikligini hissettik.
2 günlük kamplar için buz aküleri ile decathlon soguk tutan çantalar işinizi kolaylaştırabilir.mobicool buzdolabında -10 derecede tutugumuz buz akülerini bu çantalarda kullandık.