Grand Vitara Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,229

cenkcc

Zirve
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam,
Yeni projem için 2004 -2005 model Grand Vitara 2.0 4 silindir MANUEL vites temiz Suzuki arıyorum acil olarak.Etrafında olupta bilenlerin benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.

Cenk Coşkun
0532 325 76 67

Etiketler

Ynt: Grand Vitara Arıyorum

merhabalar.ilgi,lenirseniz benim aracım satılıktır.2005 model suzuki grand vitara, düz vites 149.000 servis bakımlı.sıfır hata.lacivert renk.

Teşekkür ederim ama ilanda belirttiğim gibi manuel vites arıyorum.değerini bilme konusuna gelince üzerinde olan çeki demiri koruma demiri bfg gibi olan her şeyi söküp 10-12 bin tl harcayıp canavara dönüştürmek planım her aracımı yaptığım gibi.Sonra ver elini dağ orman dere çamur

yakısır abıme abı bf godrıc lastıklı olması bana cazıp geldı al kardesıne yollarsın lastıklerı :smiley:

Selim Bey selamlar,ben aracınızla ilgilenebilirim,sanırım şuanda özelden mesaj yazamıyorum,buraya aracın nerede olduğunu ve fiyatını yazarsanız görüşebiliriz.Tel verirseniz arayabilirim.Bu arada Selim Bey'in aracı olmazsa başka bir araçta olabilir aslında bende manuel arıyorum ama eşimde kullanacak ve ikinci araç bize lüx geliyor iki ayrı düşük modelde beni tatmin etmiyor mecburen otomatik grand ararı verdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR