Grand Vitara 5 Kapı 2.0 L JLX Yardım Lütfen..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan farukizmm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,407

farukizmm

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar öncelikle böyle bir sitede sizlerden bilgi almaktan cok memnun olduğumu söylemek istiyorum şimdiden cok teşekkür ederim.

Arkadaşlar yeni 2006 model grant vitara aldım aldiğimin 2. günü aracımla takla attım 60 km hizla gidiyorum acıkcası bende şaşırdım bu aracın bu hızla takla atmasına imkani yok orda takla atmaması lazım herneyse aracı servisinde toplattım sadece sol taraf kapılar ve tamponlar değişti.Araçı servisten cıkardım güzel binmeye başladım ardı arkası kesılmeyen sorunlar başladı tabi.Deponun şamandırasından ses geliyor LPg deposunu ters takmışlar birde hem benzın hemde tüp aynı anda tüketiyor.En önemliside aracım sabah benzınle calışırken sürekli istop ediyor tuhaf calışıyor aradada yoldada seyir halinde yapıyor bunu ve aractan cukurlara girdimde sankı altı kopacakmış gibi ses cıkıyor tak tuk diye süspansıyon sıfır sankı normalde böylemidir yoksa benım aracımdamı sorun var.bu hataları gidermem için neler yapmam gerekiyor.Sorunsuz performans alabilmem için neler yapmalıyım yardımçı olurmusunuz.Sonradan daha yazacaklarımda var.Şimdieden Çok teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Grand Vitara 5 Kapı 2.0 L JLX Yardım Lütfen..

Aramıza hoşgeldiniz..Çok büyük geçmiş olsun. Öncelikle çoğu jiplerin otomobilden daha kötü asfalt yol tutuşu olduğunu unutmamalısınız. Yükseklik ve sabit akslar bunda en önemli faktördür. Jip kullanmak alışkanlık ister ve kendinize zaman tanımalısınız. (Jeep Cherokee Kullanıcı el kitabı). Ama siz daha alışamadan kaza yapmışsınız. Otomobilden sonra ilk kez jip sahibi olanların sıkıntısıdır bu maalesef.

Kullanıcı el kitabımda şöyle yazar :
Jeep'iniz spor bir otomobil gibi viraja sert giremez, (devrilme tehlikesi) ama spor bir otomobilde Jeep'inizin gideceği yerleri hayal bile edemez :smiley:

Suzuki'ye ait sorularınızı da bu markaya özel, tecrübesi olacak arkadaşlarımız cevap verebileceklerdir.

bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum aklımın bi köşesine yazdım bunları.Ama tam 4 sendir kullanıyorum jeep onlarda böyle sorunlar yaşamadım.

Aracı alırken sorun yoktu kazadan sonra olan oldu açıkcası aracdan soğudum..

arkadaşlar arabamın tüm sorunlarını hallettim şu an bir sorunum yok gayet süper gecen hafta servise gittim yerde kar yağmıştı 30 cm yakın kar vardı belkıde arabada tık yok süper arazı koşullarındakı performansını çok beyendim lastıklerınıde yeni değiştim müthiş oldu

Hayırlı uğurlu olsun. Sorun çıktığında gidermek aracı fabrika değerlerine döndürmek herzaman yapılması öncelikli bir işlemdir. Arıza varken hiç bir marka araç tad vermeyecektir. Engüzelini yapmışşınız, güle güle kullanın. ;)

Öncelikle büyük geçmiş olsun ve sonra da hayırlı olsun ,bu tür kazaları kimsenin yaşamaması dileğimle ...

Ben de 2007 ddis kullanıcısı olarak ,araçla ilgili tecrübem ve bilgim ölçüsünde her konuda gerektiğide paylaşıma hazır olduğumu belirtmek isterim.
Keyifli ve dikkatli sürüşler..

tşk ediyorum bundan sonra başınızağırtabılırım bazı şıkayetlerımde var inş yardımcı olursunuz

gerçi sitedeki arkadaşlar çok yardımcı oluyor burdaki herkes profesyonel böyle bir sitede sörf yapmak çok zevk veriçi tşk

Herzaman elimizden geldigi kadar bilgimizi paylaşırız, buradan bir fikir edinebiliyorsanız ne mutlu bize, bizlere, paylaşımın güzelliği burada yatıyor zaten. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR