Grand Toros Off Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,489

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
https://www.youtube.com/watch?v=VwoJWrNbopw
Denk geldiğim bir vidyo ;D
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VwoJWrNbopw[/youtube]

Etiketler
Ynt: Grand Toros Off Road

Copilot tam bir "manuel ESP". Hem de bir çok araçtan daha iyi, istediğin yere konumlandırabiliyorsun, ister önde çamur performansını arttırmak için, ister arkada, arkanın kaymasını engellemek için.

Şaka bir yana, bu nasıl bir gözü karalık. Videonun başlığı "Rize'de tehlikeli kaza" olmadığı için başlarına bir şey gelmeyeceğini bilerek izledim, ama gereksiz tehlikeli bir iş yapıyorlar.

Bunlar çekilenler.. Kim bilir çekilmeyen neler yapıyorlardır.. Eeeee karadenizin en koyu rengi orada.

lynx255' Alıntı:
Bunlar çekilenler.. Kim bilir çekilmeyen neler yapıyorlardır.. Eeeee karadenizin en koyu rengi orada.

Bu Torosların dört çeker olanları bile var.Olmayanları dahi neler başarıyor.
Yıllarca R12 ve sonra da Toros kullandım,yaptıklarıma ben bile inanamıyordum.
O zamanlar dört çekerleri olduğunu bilmiyordum,şanzımandan çıkış almayı planlamıştım.
Paylaşım için teşekkürler.

Arka lastiklerde zincir olmaması sorun olmuşa benziyor. Araç yan yan kayıyor.

Imkansizliktan neler cekiyorlar. Lassa nin 175 65 14 rally lastigi var. Mt nin biraz daha kucugu. O lastikle isleri cok kolay olurdu. Yada lada veya suzi edinebilseler keske :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler