http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-grand-cherooke-2-yukseltme-kiti-156232907/detay
merhaba; yükseltme kitlerine bakarken bunu buldum ilandaki kitin araca bi zararı dokunur mu? hiç girme bu işe mi dersiniz?
Normalde amortisor ile yukseltirseniz daha iyi.bende 6cm aldim 5e kestirdim.daha saglam oldu amortisorleri yaylari da fazla yormuyor virajlardada iyi asiri bir fark yok yuruyende.pek tavsiye edilmez ama herkesde de vardir
Iyi bir tornacida yaptirabilirsiniz cok maliyetli olucagini zamnetmiyorum.fazladan yaptirirsaniz sizden satin alanlarda olacaktir wj kasa icin bende gormedim hicbi yerde
Konuya biraz yabancı olduğum için tornacıların sadece demir çelik vs gibi şeyleri tornaladığını sanıyordum,bu malzemeleride yapıyorlarda dediğiniz gibi bir tornacıyla görüşüp fiyat almak lazım...
Normalde amortisor ile yukseltirseniz daha iyi.bende 6cm aldim 5e kestirdim.daha saglam oldu amortisorleri yaylari da fazla yormuyor virajlardada iyi asiri bir fark yok yuruyende.pek tavsiye edilmez ama herkesde de vardir