Eminim.Bi servise gösterdik dogal dedi,agar araclar oldugu icin otomobiller gibi olmaz dedi.
balatalarda yeni,suya ve ısıya dayanıklı gresle videolardaki gibi belli bölümleri gresledik,pistondaki takılma sorunu düzeldi ve balata kokusu yok,gresleri ilk sürünce bütün ses kesildi fakat,2,3 hafta gittikten sonra ses tekrar başladı fakat eskisi gibi degil bariz bi sekilde azaldı.yolda giderken öncedende yavaslayınca ses yapmıyordu fakat aracımı tam olarak durma noktasına getirdigimde cok az sert duruslarda ses yapıyordu,suan aracı sabitleyince ses yok fakat,örnegin aracı geri vitese takınca ayagım frendeyken aracın gitmesine izin vermedigimde r ye takar takmaz bi ses geliyor,ya da aracı sabitlemek icin sert frende ses yapıyor,ama frene basmayıp r ye takınca o ses yok,fazla yük altında ses geliyor,dısardanda özellikle sesi dinlettim,kaliperlerin ordan geliyor.Aklıma takılan ön tekerlerklerde örnegin balataları söküp takınca balata ile kaliper arasında az bi bosluk var,montajı dogru yapıldıgı halde acaba bu bosluktan dolayı mı ses yapıyor olabilir?Kaliperler 1,5 yıl once degişmiş ve 500 km yol yapmıs,yani bozulma ihtimali cok düsük.4 kaliperdende ses geliyor zaten 4 ününde bozuk olma ihtimali düsük.Ayrıca frenler cok iyi tutuyr o konuda sorun yok.Hazır konu acılmısken sunu sorucaktım,motor soğutma sıvısı add ye yakın,yani ilave etmem gerekiyor,kullanma kılavuzunda ne tür sıvı kullanıcagım belirtilmiş,siz mopar mı kullanıyorsunuz?Antifriz ayrıca ilave ediliyor mu?Mesela hangi oranda ilave etmeliyim?Tabi her antifrizde olmazmıs, kılavuzda yazıyor,istenen özellikte antifiriz gerekmekte.Aracı otoparka parkettikten 1 gün sonra gittigimde motorun altından cok az damlamış,ben soğutma sıvısından süpheleniyorum,yagda azalma yok,acaba klima tahliye borusu klimayı acmadıgım zman bile bu sekilde yere akıtır mı?Sizin basınıza boyle bi, durum geldi mi?Hortumlara baktım kaçak göremedim ama cok az aktıgı icin kuruyor,tam aktıgı anda bakıp muhakkak borulardan kaçak ya da gevseme olabilir diye düsünüyorum,çok uzunda yazdım kusura bakmayın,ilginiz icin teşekkürler.