Grand Cherokee Müzikleri :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mjeliada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,895

mjeliada

Kamp III
Bugüne kadar hep ; yok şurası bozuk , yok şu parça kaça , yok şurasından ses geliyor diye konuştuk. Elimin hamuruyla farklı bir konu ortaya atıyorum. Grand cherokeelerimize bindiğimizde nasıl müzikler dinliyoruz? Açıkçası ben kendimi tam bir cowgirl konseptinde rock'n roll , hard rock , country , heavy metal dinlerken buluyorum :smiley: bazen de mesela romantik bir akşamsa 50 ler 60 lar jazz , swing , blues , oldies.. Sizce de araçlarımızla tam bir amerikan rüyası konsepti yaşamıyormuyuz kısa sürelide olsa? bence arabalarımızı sevmemizin ( özellikle zj lerimizi ) birinci nedeni bu. Herkes favori olan bir şarkısını yazsın buraya :smiley: ben 2 tane yazacağım.

1. Lynynrd Skynrd - Freebird
2. Rolling stones - Paint It Black

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee Müzikleri :smiley:

yeni aldığım cd ler emre aydın ve sıla son 1 haftadır bunlara takılıyorum....noormalde iphoneumdaki 3500 şarkı rastgele çalıyor her bindiğimde ....fm transmitter kullanıyorum araç kiti olarak telefonla da rahat konuşuyorum. infinity sistemi değiştirmedim orjinal kullanıyorum.

mertbirincioglu' Alıntı:
yeni aldığım cd ler emre aydın ve sıla son 1 haftadır bunlara takılıyorum....noormalde iphoneumdaki 3500 şarkı rastgele çalıyor her bindiğimde ....fm transmitter kullanıyorum araç kiti olarak telefonla da rahat konuşuyorum. infinity sistemi değiştirmedim orjinal kullanıyorum.

sistem güzelde ; müzikler arabanın ruhuna aykırı mert bey yaa :smiley: offroad da , trip manyağı emre aydın dinlenirmi , yada asfaltta canavar gibi giderken :smiley:

Benim cd çalar atlama yapıyor, radyo iyi çekmiyor hafızaya almıyor, hoperlorler cızırtılı, ses sistemi elden geçecek, ocak gibi amerikaya gidip dönerken teybini alacağım, 99 usd ebayde, burda çıkmasına 650 istiyorlar..

mjeliada' Alıntı:
sistem güzelde ; müzikler arabanın ruhuna aykırı mert bey yaa :smiley: offroad da , trip manyağı emre aydın dinlenirmi , yada asfaltta canavar gibi giderken :smiley:

hepsinin yeri ayrı tabi biraz ondan biraz bundan...ama telefondaki 3500 şarkıda bonjoviden megadethe zeki mürenden onur akına binbir çeşit var ....burcumda ikizler...hangi gün ne dinleyeceğim belli olmuyor

hmm anlıyorum :smiley: tabi zeki müren filan ı ıh pek uygun değil bana sanırım bunda yaş faktörüde var

mjeliada' Alıntı:
hmm anlıyorum :smiley: tabi zeki müren filan ı ıh pek uygun değil bana sanırım bunda yaş faktörüde var

yaş mı dedin :mad:
18 yaşımda da zeki müren dinlerdim zevkle hala aynı tadı veriyor. hoşuma giden herşeyi dinlerim pek seçici değilim...bazen richard clayderman sadece piano ses...bazen barbra streisand..bazen alanis morisette....bazen beatles....
yaşım henüz 35 :D

mertbirincioglu' Alıntı:
yaş mı dedin :mad:
18 yaşımda da zeki müren dinlerdim zevkle hala aynı tadı veriyor. hoşuma giden herşeyi dinlerim pek seçici değilim...bazen richard clayderman sadece piano ses...bazen barbra streisand..bazen alanis morisette....bazen beatles....
yaşım henüz 35 :D

hiç dinlemedim 21 yaşındayım ama :smiley: özür dilerim yaş için

darkcity2000' Alıntı:
Benim cd çalar atlama yapıyor, radyo iyi çekmiyor hafızaya almıyor, hoperlorler cızırtılı, ses sistemi elden geçecek, ocak gibi amerikaya gidip dönerken teybini alacağım, 99 usd ebayde, burda çıkmasına 650 istiyorlar..

Biraz alakasiz olmus konu ile ama neyse ;D ;D ;D

Indian Vision - Chirapaq - Native American - Powerful Pride - Sacred Medicine

Güzel bir konu açmışsınız sonuçta araba kullanırken müzik dinlemek büyük keyif benim mp3 çalarda450 küsür şarkı var ama en çok hoşuma giden 3 şarkıyı yazıyım (corinne bailey rae-like a star,jimmy sommers fat.rahsaan patterson-what am i gonna do,the isley brothers-between the sheets) cherokee de güzel dinleniyo...

benim olmazsa olmazlarım
1-Mustang Sally
2-Black eyed peas - boom boom pow
3-Pink Martini - La Soledad
4-pussycat dolls hush hush
5-Touch&go tango to harlem
6-pitbull-colle ocho
7-african band-aiea mwana
8-sade -smoth operator

Güzel konu....

Ben araçta eski amerikanları dinliyorum

Roy Acuff, Bill Monroe, Red Foley, Hank Penny, Gene Autry, Bill Haley

Örnek: AmericanRoadSongs..From Coast to coast...1940 lar 50 ler

Ve tabii Frank, Dean, Sammy Davis...Memories are made of this...
artı Country klasikleri.......

Bu arada benim araç henüz amerikan değil ..Japon... ;D
ama bakıyorum bu ara bir GC alacağım...

Müzikler tamam....bir GC almak kaldı yani... ;)

sevgiler

Dr SS

Valla infinity hoparlörlerin hepsi patlakmış, dün pioneer lar ile değiştirttim. Şimdi çok güzel oldu, .el radyosu gibi sessten kurtuldum... Yalnız CD atlama yapıyor bozuk çalışyıri temizleme kiti aldım iyice berbat oldu, sizce tamiri mümkünmüdür ?

darkcity2000' Alıntı:
Valla infinity hoparlörlerin hepsi patlakmış, dün pioneer lar ile değiştirttim. Şimdi çok güzel oldu, .el radyosu gibi sessten kurtuldum... Yalnız CD atlama yapıyor bozuk çalışyıri temizleme kiti aldım iyice berbat oldu, sizce tamiri mümkünmüdür ?

patlak hoparlörlerin tamiri vardı...sakın attım deme...atmadıysan isteyen birisi var aklında olsun. benim cd çalar çalışmıyordu lens değilşti yanmayan ışıkları ampulleri değişti. maslakta muvidek var sanayi sitesinde orada yaptırmıştım. üst katta çılgın bi arkadaş var bi şansını dene ona göster vaktin olursa sakın teybi çöpe atayım deme...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR