Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan peace Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,786
Ynt: Grand Cherokee Limited 5.9 Aks Kesme, Tam Sağ ve Sollarda Kasma

Tabi yinede sebebi için bir ustaya gitmekte fayda var. Bende bu sebepte ise herkeste bundandır demek yanlış olur. Ama ben zaman içersinde edindiğim ahbaplıklar ile belkide son 3-4 ayda 20 değişik ZJ kullanmışımdır. Hiç yoksa yarısından fazlasında bu uğultu var. ve 100 km.nin üzerinde biraz daha artıyor. Yani kronik ZJ uğultusu diyerek önemsemek gerek diye düşünüyorum. Teşhisin bu olduğunu ustadan duymak dahada rahatlatıcı olabilir tabi.. Biz bu sesi seviyoruz ;D

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21228.msg324086#new

Bu arada grkmkaleli bey bu linkte sitemizdeki ZJ sahipleri listesi var. Ad Soyad model yılı ve hangi şehirde olduğunuzu yazarak eklerseniz seviniriz. Sayımızı gücümüzü bilelim değil mi :smiley:

Acemilik çekerde ekleyemezseniz bu bilgileri o sayfaya mesaj olarak atın. Ben listeye eklerim. Aramıza hoş geldiniz..

MERHABA BİZLER NASCAR JEEP SERVİSİZ SİZİN ARACINIZIN BANA ŞASE NOSUNU VERİRSENİS ARACINIZDA ARKA DEFRANSİYEL İÇİNDE KİLİT OLLUP OLMADIĞINI VE SORUNUZUN ÇÖZÜMÜNE DAHA RAHAT OLAŞACAK SINIZ . EGER KİLİT YOK İSE ÖN AKS LALERİNİN İÇİNDEKİ KAFES YAÇATLAK YADA ÇOK UZUN ZAMANDIR YAĞSISZLIKTAN TAM DÖNÜŞLERDE SESYAPAR VE DİGERİDE ÖN TEKER FORYA İÇ RULMANI KAFESİNİN KIRMIŞTIR BUNLARDAN BAŞKA YEDE YAPMAZ . SERVİS TELEFONU : 0212 549 6949 EGER SORUNUZ DEVAM EDİYORSA ARAYINIZ.

kalkışta hafif sağa vy sola dönmede arkadan gelen katır kutur ses ve kasma varsa arka dfrnsyl limited pulları yani usta deyimiyle balataları arıza yapmıştır.kasmada yapıyor.fiyatı 280 tl.birde yağı var 30 tl.yani 310 tl+işçilik var 50 tl civarı.bu dediğim parça adana dan yapılış ise mersindir.nyz.

Tüm Jeep serisi arazi araçlarınızın yedek parça, motor ve mekanik bakım - onarım offroad dizaynı modifiye işleri makas ve kupa takozu işleri itinayla yapılır. OFFROAD GARAJI - Ümraniye Orçun Usta 0532 65 888 65 [attachment=1]Kasıntıya neden olan aks lalelerinin değişimi fotoğraftadır.[attachment=2]dana 44 11/41 cherokee arka difransiyel keçe bilya ve dif yağı değişimi

Görünt025.jpg

Görünt029.jpg

Görünt028.jpg

Görünt025.jpg

Herkese selam ,
bende de 98 model 5.9 zj var ve son 2 aydır aynı kasmaları yasıyorum özellikle park yerlerinde direksyon tam sağ ve sollarda acayip bir lastik gıcırdaması ve aracı tutan bir kasma (araç tam sağ ve solda gaza basmadan ilerlemiyor akıcılığı duruyor) yaklaşık 4 ay önce arka defransiyeldeki pulları değiştirdim o cat cat sesi kesinlikle gecti ama son iki aydır basıma gelen kasıntı korkuttu yine mi derken bu işin kaplin'den kaynaklandığını öğrendim. şu an değişiyor henuz test etmedim yarın test edip sonucu bildiririm.tabi bu forum tarihine hiç bakmadım belki sorununuz bitmiştir ama okuduğum kadarı ile kaplinden bahseden olmamış ,ayrıca kaplin hakkında bilgisi olan var ise detayları öğrenmekten mutluluk duyarım.saygılarımla,

Sağa sola manevralarda kasıntıya neden olan aks lalelerinin değişimi yukarıdaki fotoğraflarıyla belirtilmiştir Saygılarımızla Offroad Garajı - Orçun Usta

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR