Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan white lion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,700

white lion

Her işin bir reconu,Her ustanın bir taktiği vardır
Yer
istanbul
grand cherokeleri bayağı bir inceliyorum.Avrupaydı,Amerikaydı bunların hangisi makbuldür bazılarında avrupa versiyonunda sağ arka camda anten var amerikan versiyonunda yok,bazende
avrupa versiyonunda bu anteni göremiyorum.Bunlara biraz değinilmesini istiyorum.Bunlar olmazsa olmazlar mı dır.

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu

Erol bey,gördüğünüz anten kısa ve siyah bir şeyse eğer; Eski araç telefonlarının tesisatından kalan bir parçadır.Benim96 zj m de de var.Eğer aynı şeyden bahsediyorsak Amerikan yada Avrupa versiyon olması ile ilgili bir durum değil .

white lion' Alıntı:
grand cherokeleri bayağı bir inceliyorum.Avrupaydı,Amerikaydı bunların hangisi makbuldür bazılarında avrupa versiyonunda sağ arka camda anten var amerikan versiyonunda yok,bazende
avrupa versiyonunda bu anteni göremiyorum.Bunlara biraz değinilmesini istiyorum.Bunlar olmazsa olmazlar mı dır.

Benim bahsettiğim anten budur.[attachment=1]

Adsız.jpg

evet hakan bey ama benim incelediğim ve sitede okuduğum bütün yazılırda avrupa versiyonlarında sağ arka camda bulunur diyordu.

bu bahsettiğim değil hakan bey benim dediğm sağ camda ve daha kısa olanı

bahsettiğim buydu resmi ekleye bildiysem eğer.

big_29664159rsr[1].jpg

white lion' Alıntı:
bahsettiğim buydu resmi ekleye bildiysem eğer.

Evet sanırım aynı şey.ancak farklı model diye düşünüyorum.Bu tip aksesuvarlar bazen fabrika çıkışında opsiyonel olarak sunulabiliyor.Bu onlardan biri olsa gerek.
Malum o tarihlerde araç telefonları revaçta idi.Sipariş üzerine orjinal olarak fabrika çıkışlı 'telefonlu' imiş gibi ...

sizin aracınız avrupa mı amerikan versiyonumuydu.

Amerikan.Sanırım biliyorsunuzdur,ayırd etmak için hız kadranındaki rakamlara bakmak yeterli oluyor.Hangisi büyük yazılmışsa Avrupa veya amerikan olduğunu anlayabiliyorsunuz.(Mil Büyükse Amerikan , Km.büyükse Avrupa...)

evet artık o ayrımları artık öğrendim sayılır.Bu sitede bayağı birşeyler öğrendim sizin ve diğer arkadaşların ilgi ve alakaları sayesinde...

Amerikan versiyonların da ön farların altındaki lambalar beyaz, avrupalarda sarı olur ve yine avrupalarda ön çamurluklarda küçük sinyal lambaları da ilave olarak vardır, avrupalarda dış kadranda km olarak 220 yazar, usa lar mildir yani 120...avrupaların çoğunda arkada lsd kilit vardır usa larda nadir dir....resimdeki siyah araç avrupa verisyonu mesela....

biliyorum levent bey çünkü dün o aracı satın aldım.

ilginç, bende kadran km olarak mevcut, far altı ışıklar beyaz, çamurlukta sinyal var ve şasi kodunu sitedeki bir topicde paylaşılmış olan arama motoruna girdiğimde, fabrika olarak "detroit" yazıyordu. ayriyetten bir üstte "avrupaya göre yapılmıştır" demeğe getiriyordu...=) kafam karıştı az..

rockydrummer' Alıntı:
ilginç, bende kadran km olarak mevcut, far altı ışıklar beyaz, çamurlukta sinyal var ve şasi kodunu sitedeki bir topicde paylaşılmış olan arama motoruna girdiğimde, fabrika olarak "detroit" yazıyordu. ayriyetten bir üstte "avrupaya göre yapılmıştır" demeğe getiriyordu...=) kafam karıştı az..

far altı ışıkları dediğiniz parklar değişimi çok basittir ve ucuzdur.....ve muhtemelen değişmiştir...kafa karışıcak bişi yok...

otomatik anten limitedlerde mi var yoksa avrupa işindemi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri