Grand Cherokee; Klima Tahliye Suyu Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,801

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
merhaba arkadaşlar:smiley: 97 grand cherokee aracımın klima suyu sağ arka koltuk ayak basma tabanının ordaki havalandırma deliğinden çıkıyor ben biraz inceleme yaptım ama nasıl olduğunu anlamadım klimacıya gösterdim arabayı lifte kaldırdılar altını didik didik ettiler ama tahliye çıkışı bulamadılar, bu araçların klima suyu tahliyesi nerden dışarıya çıkıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum,yardımlarınızı bekliyorum herkeze saygılar.

Etiketler
Panik yok olay basit ama cepten girdiğim için yazamiyorum detaylı Eğer baskA cevap veren olmaz ise yarın hallederiz hatırlatın bana lütfen 0533 2823147 numaram iyi geceler

sorunu mert beyin şablonlu tarifi üzerine hallettim, ayrıca mert beyede yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim sağolsun saygılar.

Çok teşekkürler.

Mert bey selamlar. Aynı problem bende de var. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Teşekkürler.

Eralp

eralp bey size vericem linkte mert beyin yazılı şemalı klima tahliye sorununu incelerseniz sorununuzu çözebilirsiniz,ben bakarak yaptırdım saygılar.

http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=4532&highlight=klima+tahliye

Ynt: Grand Cherokee; Klima Tahliye Suyu Sorunu

Çoook teşekkür ederim. Delme işini daha önce biryerlerden okuyup uygulamıştım. Ancak içi temizdi. Ve sorun çözülmemişti. demek ki ikinci yöntemi deneyeceğiz. Peki sacı kesmek herhangi başka bir probleme neden olmaz mı?

tahliye borusunun tıkalı olmayabilir ama tahliye borusunun çıkış ucunun 5cm gerisindeki borunun etrafındaki silikon yada macun izolasyonu zamanla deforme olduğundan borunun ucuda aşaya bakmadığından su borunun ucunda çıkıp sızıntıyla borunun altından tekrar içeriye giriyor ondan dolayı sacı kesip borunun ucuna bir kısa dirsek takmat gerekiyor bu şekilde su aşaya döküldüşünden içeriye su girmez, yanlız sacı kestirdiğinizde borunun etrafınıda silikonla doldurun suyun içeriye giren yerlerini yani, sacı şemada gösterilen yerden kesmeniz hiçbir soruna yol açmaz çünkü arkası boş şasenin üst kısmına denk geliyor hiçbiryere biz zararı olmuyor, sacı düzgün kestirin işlem bittikden sonra kesilen yare bir sac kapak yaptırın ve vidalayın kaynak ettirmeyin sonraları bir sorun yaşarsanız söküp makması kolay olur, ben yazdığım gibi sorunu çözdüm sizde aynı şekilde şemada gösterilen gibi yaptırırsanız sizinde sorununuz çözülecektir saygılar.

Çok teşekkür ederim. en kısa zamanda deneyip sizlerle sonucu paylaşırım.

Benzer bir problemde bende mevcut. Şöyleki bende a/c çalıştırdığım anda soğuk hava üflerken torpidonun altından bi yerlerden su damlatıyor. 1 dk da 8-10 kere filan. Eğilip baktığımda ise torpidonun altında duran siyah kutu ve çatlamış olduğunu gördüm. Bu parça nedir ? Tamiri mümkünmüdür, bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş konu eski ama bendede aynı sorun var şuan şemalı anlata bilecek bir arkadaş varmı yardımcı olurmusunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR