Grand Cherokee - Cherokee Uzaktan Kumanda Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ssbman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,514

ssbman

Zirve
Yer
Ankara
Arkadaşlar 94 Model Grand Cherokee için uzaktan kumanda arıyorum . Elinde olup satmak isteyen yada bulabileceğim biryerler bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum . Ebay aklımda ama orası son çare ...

Teşekkürler ...

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee - Cherokee Uzaktan Kumanda Aranıyor

ssbman' Alıntı:
Arkadaşlar 94 Model Grand Cherokee için uzaktan kumanda arıyorum . Elinde olup satmak isteyen yada bulabileceğim biryerler bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum . Ebay aklımda ama orası son çare ...

Teşekkürler ...

Hiç tavsiye etmem uzaktan kumandasını:
1- Çok yakın mesafeden çalışır ( 3-4 m gıbı)
2- Sadece kumandası 200 Dolardır.
3- Piyasada bulunan bır uazaktan kumanda sistemini monte eetirseniz daha iyi netice alırsını. Mesela ben taktırdım (sadece 100 YTL ) mükemmel çalışıyor. İsterseniz İstanbul'da iseniz sizi yönlendirebilirimde.

Ynt: Grand Cherokee - Cherokee Uzaktan Kumanda Aranıyor

Ergun hocam Ankaradayım ne yazık ki ...

Bende araştırmalarım sonucundan vazgeçtim . Piyasada ZJ nin kumandasıyla aynuı kumandaya sahip alarm sistemleri var(tabi görünüş olarak) Bu işten anlayan birine bu alarm sistemlerinden taktırıcam ve sorunu böyle çözmüş olucam .

Bu arada roof rock çalışmanızı merakle takip ediyorum . Thule nin biraz ufak olsa da güzel bir modeli var ama Türkiyede 700 YTl ye yakın istediler geçen gün sorduğumda . Kafama göre bir usa bulursam bende yaptırıcam hatta belki sizden standart birşey çıkarsa arkadaşlarla yaptırırız . Sanırım yarısını bu işle uğraşan birine versem boruları büküp yapar ikide göbek atar ;D

Hoşçakalın , görüşmek üzere ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

SON KONULAR

Geri