Tüm abi ve kardeşlerime selamlar.
Nisan ayında almış olduğum Grand Cherokee min maalesef ağır bakımdan geçmesi gerekiyor ve motor yapılması gerekiyor.
1) Yokuşlarda kalkışta arka diferansiyelden ses gelmekte onun için yapmam gereken yağını değiştirmek ve içini temizletmek.
2)Şanzıman yağını değiştirmem gerekli
3)Bujiler,filtreler,rot başları rutiller in değişmesi gerek
en önemlisi ise daha önceden hararet yaptığı için yarım motor görmüş araç fakat araç çat çat vurmakta bunun için sanırım motor yaptırmam gerekecek ve bana olan maliyet ne yazıkki artacak şuan motoru yaptırmasam sizce olurmu yada en ucuz maliyetle bu işleri nasıl çözerim
bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Yer=İstanbul
Ynt: Grand Cherokee Bakım Ve Motor İle İlgili Yardım
aracımın öncelikle arka difransiyelii öntakımı nı salıncaklar dahil direksiyondaki boşluğunu ve geç çalışma durumu için benzin pompasını gidermiş bulunuyorum.
Sırada maalesef şanzıman revizyonu var fakat şuan acele etmiyorum. Maliyeti epeyce yüksek şuanlık binmeme engel değil sadece kalkışlarda ve yokuşlarda zorluk çekiyorum ondada vitese almak zorunda kalıyorum ve tabiki sonrada motor yapılması gerekecek .
land rover,range rover,freelander , cherokee tamir bakım servisi ve yedek parça ayrıca 7/24h acil yol yardımı için bize ulaşın
ADEM KARNUÇU GSM:0536-287-75-56
şanzıman revizyonu için fiyat durumlarını araştırmaktayım şanzımandaki zorlanma sebebiyle cuma akşamı soğutma hortumu patladı. Bugün aracımı aldım servisten fakat şanzıman olayını çözemezsem yüksek sıcaklık ve basınçtan dolayı yine hortumun patlayabileceğini söylediler tahminen 4000 civarı revizyon masrafı çıkıyor bu fiyattan daha aşağısına hal etme durumum olabilir mi çıkma şanzıman düşündüm fakat ne kadar sağlıklı olacağını bilmediğimden dolayı revizyona gideceğim.
Dostum , hararet ve tüm diğer problerinin çözümü için tek yeri ,Sizlere söyledim. Siz bilirsiniz.
Bakın , Jeep Garaj ve Davut usta ile - memnun kalan bir müşteriden daha başka bir alakam yoktur .