Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recep1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,702

recep1907

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba.
97-98 Model Grand Cherokee 5.2 Almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz Araç varsa Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

bende aynıarayış içindeyim.size tavsiyem kesinlikle işin ehli kişilere göstermeden,tam ekspertiz yaptırmadan almayın ki sonrasında üzülmeyin.

Teşekkür ederim.
İşin Ehilleri Burada Olduğu İçin Yazdım Bekliyorum. Belki Üye Olan Arkadaşlardan Veya Üye Olan Arkadaşların Tanıdığından Varsa Temiz Bildikleri Araç Tavsiyeleri Üzerine Almak İstiyorum. Nede olsa Aynı Çatı Altındayız.
Saygılarımla.

recep1907' Alıntı:
Teşekkür ederim.
İşin Ehilleri Burada Olduğu İçin Yazdım Bekliyorum. Belki Üye Olan Arkadaşlardan Veya Üye Olan Arkadaşların Tanıdığından Varsa Temiz Bildikleri Araç Tavsiyeleri Üzerine Almak İstiyorum. Nede olsa Aynı Çatı Altındayız.
Saygılarımla.

Öncelikle Herkese İyi Akşamlar,

Dünkü galibiyet için tebrik ederim(recep1907 olduğu için..)

Bulunduğunuz il dışında başka illere araç bakmaya gitmeyin,mutlu olmazsınız.

Tanıdık bildik bir araç olursa burada sizlerle paylaşılır(ben o kadar tecrübeli Üstadlar kadar değilim)

Benim aracı satayım size...? :smiley:

İlker 1903 çok teşekkür ederim.
Evet FB liyim ama her zaman dostluk kazanın isterim. (gönlüm hep FB kazansın istese de) kavga gürültü patırtı hele ki maçlardan sonra silahlarla kutlamalara ve aşırı olan bütün taşkınlıklara karşıyım. neticede hepimiz bu vatanın evlatlarıyız.
Siz de ne var resim yüklerseniz bakarız. iyi ise neden olmasın ilgilenirim. şu an sezonu olduğundan araç bulmak da zor oluyor. neyse kısmetse bulacağız ,hayırlısı neyse o olsun.
Üstatlardan tavsiyeler bekliyorum.

Araç bol ama benim istediğim fiyata satsınlar derseniz o zaman zor. Forumda genel hava bu yönde olduğu için çok fazla araç tavsiyesi yapılmak istenmiyor. Sahibinden de aradığınızda üç-dört tane bulunduğunuz ilde çıkan temiz araç var, sırasıyla bakıp içinize sineni almanızı tavsiye ederim. Genel kuralı unutmayın yalnız kaç paraya alırsanız alın +5 bin TL olarak hesap edin yani bu kadar paranız olsun ve bu kadar parayı da harcamayı göze alın.

Tenekekutu varsa tavsiyen yazabilirsin temiz olduktan sonra fiyat konusu çok önemli değil ama +5.000 dediğinizde önemli oluyor. Kim ne derse desin araç temiz diyede çok fark vermek akıl karı değil sonuçta 97-98 arıyorum 40.000 isteyen de var. bu fiyata çıkınca da bu sefer düşünceler değişiyor ve 4.7 bakmaya başlıyorum.
Birde şuna dikkat etmek lazım bir şey alırken kar edilir satarken değil. tavsiyelerde bulunun ki yardım etmiş olun
yanlış anlamayın tavsiye edilen arabaya illaki bakılacak (usta var ama her araç içinde ustayı al götür veya arabayı al ustaya götür olmuyor)
tavsiye eden olursa o araç bakılmaya değer diye düşünüyorum.

Donanımsızına 40 bin verilmez tabi ama 30 bin bandına doğru çıkmanız da lazım. Yoksa +5 bin yine de geçerli olur,ben daha bu masrafı yapmayanı görmedim çünkü. Daha düşük bütçe ile olmaz, 20-25 bin TLye şans kısacası diyebilirim.

4.7 lt evet daha uygun belki fiyatları ama MTV,sigorta gibi dezavantajları da mevcut.Zaten amaç offroad ise XJ bakmak en akıllıcası olur.

Şu an pek bildiğimiz araç yok ama İzmir dolaylarında bir iki tane araç dikkatimi çekmişti bir ara,baktığımda herhangi birşeyi gözükmüyordu. İzmir Jeepleri genelde temizdir zaten. Detay almak lazım biraz daha telefonda,pazarlık ile daha aşağı iner fiyatları diye düşünüyorum ayrıca.Yetkili servis mevcut orada baktıracak yer var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-orjinal-amerikan-jeep-hic-ellenmemis...boylesi-yookkk-190690685/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayandan-servis-bakimli-98-model-150.000-km-de-jeep-178096800/detay

Merhaba bu linkdeki nasıl ne dersiniz hiç bu araç hakkında dedikodular var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-gumrukten-gercek-150bin-km-de-orjinal-ve-4%2C5-kitli-grandcheroke-168452389/detay

Arkadaşlar bir şey daha soracağım. grand cherokee 4.0 laredo 97 model nasıldır? 5.2 den farkı nelerdir?
tavsiye eder misiniz? yorumlarınızı bekliyorum.

İyidir temizi bulunursa kaçırılmaz, daha az yakar vergisi daha azdır ayrıca.

tenekekutu bu nasıl beni düşündürüyor ne dersiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-174878858/detay

Eksiği olsa bile bu fiyata alınır. Yükseltme kiti 3 bin TL , kilit yine aynı para,tampon lastik vs derken 15 bin TL'lik donanım var o araçta en az işçilik parası dahil.Bence kaçmaz, gösterin ustaya biraz masrafı olsa bile bana sorarsanız alın derim yine de.

nihayet 5.2 zj aldım 1997 model 152.000km 4.5'' yükseltme kitli ve çeki demirli ruhsata işli
buradan yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Recep Bey,hayırlı olsun.

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Dikkat edin ama hastalık yapabilir ,bir çok araç için koltuğa oturunca popo başka arabadan keyif almaz derler ama burada ki gerçek :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri