Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan FRT Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,354

FRT

Ana Kamp
Merhaba arkadaşlar 2001 model suzuki vitaramı sattıktan sonra 1996 model grand cherokee almaya karar verdim bi araç buldum aslında kadıköyde galeride sahibinden ilan no 45008710 bu araç hakkında görüş ve önerileriniz nelerdir fiyat iyimidir.Birde istanbul anadolu yakasında bu aracı gösterebileceğim bir usta var mı?Yardımlarını için şimdiden çok teşekkür ederim

Etiketler
Ynt: Grand cherokee 5.2 v8 almayı düşünüyorum.

araç güzel bir araç maşallah sizde bakmişsinizdir aynı modeli çok farkli fiyatlarda bulabılırsınız.görunduğu kadarıyla arac orjınal ve bakımlı bir araca benziyor her şeyin hayırlısı

Araç güzele benziyor sanırım avrupa versiyonu sıkı bi deneme sürüşü yapmadan almayın derim...

satılık bölümünde bir adet orvis edition var bi bakın

aracı almadan önce muhakkak ve muhakkak mengenler yetkili servisine götürüp teste tabi tutun fiyaqtı 150 tl dir . 150 tl den kacıpnormal bir ustaya goturdugunuzde gozden akcan bir çok sey olucaktır oda sıze mılyarlarca masraf demedktır bastan işi sıkı tutun toplam 3 saat sürüyor kaporta motor yürüyen ve test drive bilgisayar kontrol ve geçmişi cıkartılıyor size rapor olarak veriliyor sakın ve sakın vercegınız 150 tl yı cok gormeyın arabada ne var ne yok ne yapılmıs ne yapılmamıs hepsını goruceksınız normal bır usta bunu kesınlıkle sıze söliyemez.bunu yaparsanız alsanızda almasanızda iciniz rahat olur.fiyat konusuna gelıncede ucuz arac ıyı arac degıldır pahalı aracta ıyı arac demek degıldır görüntüye aldanmayın cila pasta oto kuaförle arabaları farklı göstere bılıyorlar bu modellerde en önemli olan şeyler 1.defransiyel 2. şaft 3.şanzuman 4. alt takımlar aman ve aman bunlara dikkat edin sürekli dört çekerde olup olmadıgını kontrol edın defrensiyel de ötme varmı kontrol edin şanzumanda arazi ve normal şanzuman gecisşeri nasıl ve yag durumuna bakın...arac icinize sinerse testen gecerse fiyatı cok dusunmeyın bunalrın piyasaları yok yeterkı ıcnıze sınsın cok ıyı arabayı kımse ucuza satmaz masrafsız arabayı kımse 15-16 ya satmaz ucuzsa vardır bi illeti pahalıysa vardır bi hikmeti fiyat sorunsuz ve masrafsızsa teste iyi ççıkar ise pazarlık yapın yapabıldıgınız kadar ve şimdiden hayırlı ugurlu olsun size...

arkadaşlar yardımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Tarık bey mengenler servisi anadolu yakasında nerede acaba

Araç güzele benziyor ama bakmadan yorum yapmak imkansız...
Kararınız hayırlı olsun, iyi bir karar verdiğiniz kanaatindeyim :smiley:

sayın frt istanbulda nerde oldugunu bilmiyorum ben istanbul dısındayım ama her ilde muhakkak var mengenler istanbuldada 3-4 den fazla oldugunu billiyorum bu araclar mengenler girişli oldugundan 1996 yılından bugüneki tüm seceresini çıkartabilirsiniz aklınızda olsun ...

Selam, resimlerden hiç birşey anlayamayız aslında forumda birçok ornegi var, gidersin çöplük çıkar , mutlaka gormek lazım sürmek lazım sürat yapmak lazım

merhabalar yazınızı okudum ilgilenirseniz 41377514 nolu ilanıma sahibinden.com a bakabilirsiniz.saygılar

resimlere aldanmayın kardeşimin dediği gibi oto koaför pasta cila araba cilop oluyor ama şanzıman alttakım motor ölü gerçi bu arabaların motoru ölmüyor kaya gibi tabi haralet yaptırmadınız sürece fiyatı normal bunların piyasası bu fiyat aralarında yeterki motor şanzuman arabanın göğüs kısmı koltukları düzgün olsun gösterdiniz araçda gözle görünen şöför koltuğu yeni kaplanmış orjinal değil büyük ihtimal direksiyonda öyledir km ye gelince gerçekmi acaba direksiyon ve şöför koltuğu yenilenmiş bir arabada bunu anca yetkili servisinde öğrenebilirsiniz genelde galerici arkadaşlar hepsi diyemem ama çoğu kmsini düşürüyor aldanmayın yetkili servisde 100-150 arası verin arabayı olduğu gibi kontrol ettirin

hocam bırak bu arabayı da sen git şu aracı al...rezerve falan yazılmış, bas parayı al...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63520.0

darkcity2000' Alıntı:
20 bin tl bedava o araç için.

17.500tl fiyatı dahada bedava.......ben şuan bir varyasyon yapsammı diye düşünürüyorum..bakmadan konuşmak yanlış olur belki ama,son zamanlardaki en iyi ZJ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR