KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
şanzımanınız için gerçekten üzüldüm. çok geçmiş olsun. şanzıman konusunda çok iyi bir tanıdığım var yeri piyalepaşa'da. E5'ten kasımpaşaya inerken memorial hastanesini geçince sağda kalıyor. Otomatik şanzıman üzerine bayağı tecrübeliler. Sönmez otomotiv'den Seyit Usta. tam adres, tel no için netten arayabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun
şanzımanınız için gerçekten üzüldüm. çok geçmiş olsun. şanzıman konusunda çok iyi bir tanıdığım var yeri piyalepaşa'da. E5'ten kasımpaşaya inerken memorial hastanesini geçince sağda kalıyor. Otomatik şanzıman üzerine bayağı tecrübeliler. Sönmez otomotiv'den Seyit Usta. tam adres, tel no için netten arayabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun
sorma murat kardeş şuan ne tarafa saldıracam hiç bilmiyorum.
ilk önce halletmem gereken işleri bitireyim.
en azından bazı sorunlar biterde önümüze bakarız.
Hakan kardeş aracın hayırlı uğurlu olsun.Araba işi bu canını sıkma .ayrıca aractan soğumana gerek yok nede olsa belli bir km yapmış normaldir bakımlarını yapınca inşallah gönül rahatlığıyla binersin.Ben aracı aldığımda sadece 2 ay lpg yakıt olayı ile uğraştım şimdi yeni yeni normale girdi. selamlar.
dediğiniz gibi kapalı kutu.
bu gün muayeneye götürdüm. en azından 3. vitese biraz devir alarak geçiyor. ;D ;D
sırayla bütün sıkıntılarını halledeceğiz.tabi gücümüz elverdiğince