Ynt: Grand Cherokee 5.2 Lpg Yardımı
herkese merhaba,
hafta sonu aracıma yapılanları paylaşmak istedim.
ilk olarak Ünal beyden cumartesi görüşemememizden ötürü özür diliyorum.nedenini yazının sonunda daha iyi anlarsınız.
bildiğiniz üzere lpg sisteminde bir sıkıntıdan bahsetmiştim.sorun hiç olmadık şekilde kaybolmuş başka bir sıkıntıdan sebeb master jeep servise hafta sonu gitmeyi planlamıştım.master servisten selçuk usta ilede görüşüp cumartesi sabah için randevu aldım.büyük bir heyecanla servisin yolunu tuttum.hatta daha servistekiler gelmeden kapının önünde beklemeye başladım.mesai başlayıp araç kabulünden sonra aracımı hem ekspertiz için hemde yaşadığım sorunları anlatarak emin ellere bıraktım.eh artık benimde bekleme salonundaki yerimi almamla beraber işe koyuldular.
yaklaşık 1.5 saat sonra sıkıntılar kalem kalem yazılıp selçuk usta ile istişare yapmaya başladık.maddeleri okumaya başlayınca beynimden kaynar sular dküldü :'( :'(.seve seve aldığım araç bir anda planlarımı alt üst etti.
-aracın motorunun sıkıntılı çalıştığını.(iteceklerin değişmesi ve akabinde çıkabilecek belki silindir kapağı sıkıntısı)
-ana şanzıman sorunu.(şanzıman kapağını söktüklerinde içinde kırık segman çıktı.bizzat gördüm.)
-sol ön rotiller
-direksiyon pompası yağ kaçağı
-direksiyon yağ kutusu yağ kaçağı
-şanzıman yağı
-şanzıman yağ filtresi
-eksoz
-vs.vs.vs.....
diye birkaç kalem madde daha var.
aracın satışını aldım fakat salı sızdırmazlığa girip çarşamba günüde muayeneye girip ruhsat üzerime geçeceğinden ötürü en azından bir kısım maddeyi yaptırmam gerekiyordu.muayeneden geçmesi için.rotiller-direksiyon pompası-direksiyon yağ kutusu vs...
işler bittikten sonra artık müsade istedim.tabi çok dikkatli ve aracı sıkıştırmamam kesinlikle tembih edilerek.çerkezköyden bu halde geldiğim için tekrar gidebileceğimi düşündüm. masterdeki arkadaşlar kesinlikle doğabilecek şanzıman sorunu hakkında beni uyardılar.nihayetinde bu hafta muayeneye kesinlikle girmem gerekli çünkü satış tarihinden sonra 1 ay içinde ilgili trafik şubesine başvurulmalı.
konuyu fazla dağıtmadan devam ediyorum.çerkezköye yaklaşık 20 km kala şanzımanda bir tıkırtı geldi ve durdum.görünürde yağ kaçağı veya kılan parça olmadığından yavaş yavaş gitmeye başladım.ilerleyen vites değişimlerinde şanzımanın 1. ve 2. vitese rahat geçtiğini 3. vitese biraz devir aldığında fakat 4. vitesin kaybolduğunu farkettim.
gerçi bu saatten sonra diyecek bişey kalmadı.
yandı bitti keten helva
şimdi yana yana şanzımanı yaptıracak bir yer arayışına gireceğiz.tabi motordaki sıkıntı ne olacak :-\ vallahi yandık.....
ünal bey umarım sıkıntımı anlamış ve bana hak vermiş olursunuz.bir sonraki maslak ziyaretimde mutlaka görüşmek üzere.