Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vizyonr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,505

vizyonr

Yeni Üye
Yer
istanbul
arkadaşlar ben yeni üye oldum grand cherokee 2.7 baktım bütcemin üstünde kaldı bu yüzden 2000-2001 4.7 benziliye döndüm bu aracı yakın bir zamanda alıcam bir kaçtane buldum ama araştırmaya devam ediyorum tabi lpg ile kullanmayı planlıyorum bu araç hakkında bilgi olanların bana yardımcı olmasını istiyorum özellikle yakıt konusu benzin ve lpg sarfiyatı nasıldır ve lpg sorun çıkartıyormu şimdiden teşekkürler. Gökmen

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 4.7 Hakkında Yardım İstiyorum

İyi bir lpg sistemi olursa sorun çıkarmaz , tüketimide 5.2 zj ile aşağı yukarı aynıdır... Eğer 2.7 dizel alamıyorsanız 4.7 benzinli en doğru tercih olur...

Merhaba bende 2001 wj grand cherokee var ve çok memnunum arac lpg ile şehir içi 400 kuruş şehir dışı 280 kuruş yakıyor lpg de falan hiç bir sorun olmuyor rahatlıkla kullanıyorum tavsiye ederim vergisi 2.211.00tl bu kadar...

merhaba bende 1999 wj yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, lpg taktıracaksanız iyi bir marka tercih edin lpg de şehirler arası 240 & 280 ,şehir içi 350 & 600 performans durumuna göre ortalamalar veriyor aracım yaklaşık 30000 km karışık ortalaması 310 kr dur. tankı simit şeklinde taktırdım 72 lt tank bulduk uyguladık araç şu ana kadar lpg ilhili hiç bir sorun yapmadı çok memnunum ,aracı alırken biraz yorulabilirsiniz ama temiz araç almaya özen gösterin .. selamlar...

iyi şeçim pişman olmayacaksın 1999 kullanıyorum iyi makina benzinli kullanıyorum 430 şehir dışı 550-600 şehir içi bilgine

Parçası bol ve çok pahalı değil ama arazide düşünüyorsan ASLA. Kilitli dif olmadığı için hiç bir işe yaramıyor.Ama asfaltta x5 falan dinlemez ayırır...

bence de 2.7 ye o kadar fark vermenize gerek yok nerdyse 2 katına yakın bi fiyat farkı var.

lpg takınca dizelden az yakar ve bakımına az para harcar çok para vermeden alırsın sadece vergisi okadarda olur artık 99 model alırsan vergiyide az ödersin ben yeni kasa almayı istiyorum ama malesef eşim arabadan hiç anlamaz ama sattırmıyor 1999 4.7 dışı bej içi siyah deri limited güzel makinalar kardeşim rahat konforlu sağlam parça ucuz piyasası idare eder al bin

1999 Grand cherokee 4.7 ltd benim aracım ön arka kilitli dif ,geçen cj8 le zor geçtiğim bir yer vardı gayet başarılı geçti fakat, karnı cj den yere yakın olduğu için altı değiyor onun için yükseltme gerekiyor ama bu iş asfalt dengesinide bozmamalı....

wj ye alışana kadar asfaltta her gaza bastığında başını koltugun başlığına vurmak istiyorsan hemen al..ayrıca aracta konfor ve donannım olarakta mükemmle bir araç.arazi dersen araca kıyabiliyorsan ve hafif arazide kullanacaksan işini görür..ama zj ve xj ler gibii agır arazi için yapacaksan parca bulmakta sorun yaşayablilrsin ...yakıttada arkadasların yazdığı rakamlarda yakmakta...güç knfor arazi hepsi bir arada ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR