Grand Cherokee 3.1limited Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jokerr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,296

jokerr

Yeni Üye
Değerli büyüklerim herkese merhaba.
Grand Cherokee 3.1 limited 2000 model bir araç alacağız.Aracı araştırdım alma diyen çok ama iş karşılığı alacağız 30.000 tl gibi bir fiyata.Alırken aracı neye dikkat etmeliyim,özellikle neye baktırmalıyım gibi.Yardımlarınız olursa çok sevinirim teşekkürler :smiley:

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 3.1limited Hakkında

mrb bende de var 3.1 6 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım alırken aracın öncelikle tabi kalbine motoruna baktıracan tabiki alma diyen çok olur eskiden ustalarımız sağolsun bilerek veya bilmeyerek aracın motorunu kötülemişler diye düşünüyorum ama alacak karşılığı alacaksan paranı alamıyorsan ne kurtarsam kardır diyeceksin araba kaç binde mesela bende alacak karşılığı aldım hoşuma gitti o zaman sıfır jetta almıştım sattım buna biniyorum bu süre zarfında sadece yağını değiştim o kadar ama sen ii bir ustaya baktır motoruna bunlardan tek şikayet motorun hararet yapması gündelik kullanımda sıkıntısı yok

Ynt: Grand Cherokee 3.1limited Hakkında

jokerr' Alıntı:
Değerli büyüklerim herkese merhaba.
Grand Cherokee 3.1 limited 2000 model bir araç alacağız.Aracı araştırdım alma diyen çok ama iş karşılığı alacağız 30.000 tl gibi bir fiyata.Alırken aracı neye dikkat etmeliyim,özellikle neye baktırmalıyım gibi.Yardımlarınız olursa çok sevinirim teşekkürler :smiley:

3.1'lerin ciddi anlamda sıkıntılı olduğu gerçeği var. Ergün Hocam sıkıntı yaşamamış. Temiz bir araç almıştır. Ve aracına çok iyi bakmıştır. Ancak sizin alacağınız aracın ne durumda olduğu, geçmişi çok önemli. Alacaksanız iyi baktırın, yoksa bu riske girmeyin.

sevgili arkadaşlar
sanırım bu forumda 5 yıldır üye olup jeep i olmayan bir ben varım.2000 model 3.1 hakkında iki senedir ne yazılırsa okuyorum iyi yada kötü ayırt etmeden.sadece şunu bulamadım istanbul anadolu yakasında bu modeli iyi bilen ve iyi bir chek up yapacak usta çıkıpta bana gelin bakarım yada hakikaten çok kötüdür yada iyidir diye bir şey yazmadı.
evet almak istiyorum paramda hazır fakat öcü yaptılar makinayı almaya yada almamaya hakikaten aynı mesafedeyim.almak içinn beni avutacak birşey beklemiyorum yanlış anhlaşılmasın erbabında cevap bekliyorum.
sevgiyle ve kazasız belasız kalın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR