Konular arasında baktım ama bulamadım. Grand Cherokee 2003 2.7 crd aracim var. Bugun motordan ugultu gelmeye basladi. Parktayken/Bostayken ve Vitesteyken gaza basinca ugultu geliyor, birakinca kesiliyor. Neden olabilir? Yorumlarinizi bekliyorum.
Selamlar şimdi dediğiniz arıza olabilir fakat parkta viteste ve boşta olması kafa karıştırıyor açıkçası. Onun için burdan kesin bir sonuç çıkarmak mümkün değil.
Kısacası 3 konumda aynı ses olması hele'ki motordan böyle bir ses gelmesi mümkün değil.
Siz bence servis'e yahut bir özel servise götürün derim, arıza büyümeden.
Merhabalar, bilgi için teşekkürler. Araç normal çalışır haldeyken ses yok, yani normal motor çalışma sesi, sadece gaza basınca bahsettiğim uğultu sesi geliyor, ve her 3 konumda da aynı ses geliyor. Vitesteyken hızlanırken ses geliyor, gazdan ayağımı kesince ses kesiliyor.
Selamlar şimdi dediğiniz arıza olabilir fakat parkta viteste ve boşta olması kafa karıştırıyor açıkçası. Onun için burdan kesin bir sonuç çıkarmak mümkün değil.
Kısacası 3 konumda aynı ses olması hele'ki motordan böyle bir ses gelmesi mümkün değil.
Siz bence servis'e yahut bir özel servise götürün derim, arıza büyümeden.