Grand Cherokee 2003 2.7 Crd Motor Uğultu Sesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejbek2004 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,450

ejbek2004

Yeni Üye
Konular arasında baktım ama bulamadım. Grand Cherokee 2003 2.7 crd aracim var. Bugun motordan ugultu gelmeye basladi. Parktayken/Bostayken ve Vitesteyken gaza basinca ugultu geliyor, birakinca kesiliyor. Neden olabilir? Yorumlarinizi bekliyorum.

Etiketler
Selamlar şimdi dediğiniz arıza olabilir fakat parkta viteste ve boşta olması kafa karıştırıyor açıkçası. Onun için burdan kesin bir sonuç çıkarmak mümkün değil.
Kısacası 3 konumda aynı ses olması hele'ki motordan böyle bir ses gelmesi mümkün değil.

Siz bence servis'e yahut bir özel servise götürün derim, arıza büyümeden.

Merhabalar, bilgi için teşekkürler. Araç normal çalışır haldeyken ses yok, yani normal motor çalışma sesi, sadece gaza basınca bahsettiğim uğultu sesi geliyor, ve her 3 konumda da aynı ses geliyor. Vitesteyken hızlanırken ses geliyor, gazdan ayağımı kesince ses kesiliyor.

avare ve gergi rulmanı yapaiblir mi? belki bu rulmanlar dağılmaya başlıyordur

Araç Istanbuldaysa getirin bakalım hem çayımızı için hemde şikâyetlerinize bakalım. Adem.karnuçu 05362877556

Bende de sadece gaza basınca uğultu geliyor neyden dir acaba

soğutma fanı olabilir. sürekli devrede kalıyrodur cıvalı denen tipte ise. bimetalik debriyajı olur. ısınınca çalışması gereken fan sürekli döner.