Merhaba arkadaşlar,yeni bi konu açma geregi duydum,Grand Cherokee WJ'si olan arkadaslar bu konuda cevap yazarlarsa cok mutlu olurum,vitesi D ye aldıgınız zaman devreye 1,2 saniye icinde mi devreye giriyor,yani otomatik kendi gazı verme süresinden bahsediyorum,1 saniye veya bazen 2 saniye bi gecikme yasanması normal midir?Yoksa D ye takar takmaz hemen otomatik gazı verir mi?Örnegin yokustayken 1,2 saniye gec devreye girince arac geriye kacıyor,tabi normalde biraz frene basıp Dye vitesi takıp sonra frenden ayagımızı cekmek daha saglıklı diye duymustum ama tam olarak bilemem.Yokusta vites d de iken aracım geri kaçıyor?Biraz dik yokusta geri kacırır mı?
Birde şu dikkatimi cekti.Vitesi R ye taktıgım zaman hemen devreye giriyor,otomatik gazı veriyor, Ayrıca Vitesi Dye aldıgımızda bazen hic sarsıntı yapmayıp,bazen de hafif bi sarsıntıyla kalkması normal midir?Vuruntu demiyorum,cünkü vuruntu daha siddetli olur.acaba Tcm (Transmission Control Module) ayarı yapılıp bu sorun düzeltilebilir mi?Sanzıman kalibrasyonuyla bu sorun cözülür mü?Aracıma ayar yaptırmayı düsündügüm icin aracımın önceki durumuyla ilgili bilgi verdimki eger anormal bi durumsa düzelttirmeyi düsünüyorum.Şimdiden Teşekkürler.
Birde şu dikkatimi cekti.Vitesi R ye taktıgım zaman hemen devreye giriyor,otomatik gazı veriyor, Ayrıca Vitesi Dye aldıgımızda bazen hic sarsıntı yapmayıp,bazen de hafif bi sarsıntıyla kalkması normal midir?Vuruntu demiyorum,cünkü vuruntu daha siddetli olur.acaba Tcm (Transmission Control Module) ayarı yapılıp bu sorun düzeltilebilir mi?Sanzıman kalibrasyonuyla bu sorun cözülür mü?Aracıma ayar yaptırmayı düsündügüm icin aracımın önceki durumuyla ilgili bilgi verdimki eger anormal bi durumsa düzelttirmeyi düsünüyorum.Şimdiden Teşekkürler.