Gps, Navigasyon; İkinci El Alırken

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magirtas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,900

magirtas

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Web
f650.azbuz.com
Herkese selam,
İki sorum var. Forumda aradım ama cevabını bulamadım.
Yardımcı olursanız minnettar olurum.

1. İkinci el gps / navigasyon cihazı alırken nelere dikkat etmeliyiz.
2. Almak istediğim cihazın sahibi Türkiye haritalarını kırarak yüklediğini söylüyor. Sorun olur mu?

(Tanışma odasında kendimi tanıttım.)

Etiketler
Selamlar,
bayagi uzun bir suredir GPS kullaniyorum ve hic GPS'im arizalanmadi ve arizalandigini da cok duymadim.. Yani, alacaginiz cihazda estetik kontrolleri ve portlarini (seri veya USB) kontrol etmeniz yeterli olur gibi geliyor bana... yani en azindan birkez bilgisayara baglayip "baglanti kurdugunu" gorseniz iyi olur bence..

Ulkemizde bayagi bir buyuk kullanici gurubu kirilmis harita kullaniyor izleyebildigim kadari ile, hic cihazi bu yuzden tamire gittigini beyan eden olmadi bu gune kadar.. iyi gunler dilerim, reha

Reha Bey, üye olmasam da bir süredir gezenbilir'i takip ediyorum.
Bu kadar çabuk ve net bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Boşuna "GPS'lerin efendisi" demiyorlarmış size

Selamlar,
rica ederim.. emin olun bilgim oldukca "kullanici" seviyesinde, ama bayagi uzun suredir kullandigim icin bir fikrim olustu.. cihazinizin hayirli olmasini dilerim, reha

Ben de ilk el tipi GPS cihazımı ikinci el almıştım. Hala kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı. Ama bunlar elektronik cihazlar, yarın birgün arızalanmaz diye birşey yok Reha abinin dediği gibi genel estetik kontrollerini yaparsınız, varsa çizikleri kendi kabul edilebilir tolernasınıza göre karar verirsiniz.

SON KONULAR - FORUM