Gps, Navigasyon; İkinci El Alırken

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magirtas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,899

magirtas

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Web
f650.azbuz.com
Herkese selam,
İki sorum var. Forumda aradım ama cevabını bulamadım.
Yardımcı olursanız minnettar olurum.

1. İkinci el gps / navigasyon cihazı alırken nelere dikkat etmeliyiz.
2. Almak istediğim cihazın sahibi Türkiye haritalarını kırarak yüklediğini söylüyor. Sorun olur mu?

(Tanışma odasında kendimi tanıttım.)

Etiketler
Selamlar,
bayagi uzun bir suredir GPS kullaniyorum ve hic GPS'im arizalanmadi ve arizalandigini da cok duymadim.. Yani, alacaginiz cihazda estetik kontrolleri ve portlarini (seri veya USB) kontrol etmeniz yeterli olur gibi geliyor bana... yani en azindan birkez bilgisayara baglayip "baglanti kurdugunu" gorseniz iyi olur bence..

Ulkemizde bayagi bir buyuk kullanici gurubu kirilmis harita kullaniyor izleyebildigim kadari ile, hic cihazi bu yuzden tamire gittigini beyan eden olmadi bu gune kadar.. iyi gunler dilerim, reha

reha' Alıntı:
Selamlar,
bayagi uzun bir suredir GPS kullaniyorum ve hic GPS'im arizalanmadi ve arizalandigini da cok duymadim.. Yani, alacaginiz cihazda estetik kontrolleri ve portlarini (seri veya USB) kontrol etmeniz yeterli olur gibi geliyor bana... yani en azindan birkez bilgisayara baglayip "baglanti kurdugunu" gorseniz iyi olur bence..

Ulkemizde bayagi bir buyuk kullanici gurubu kirilmis harita kullaniyor izleyebildigim kadari ile, hic cihazi bu yuzden tamire gittigini beyan eden olmadi bu gune kadar.. iyi gunler dilerim, reha
Reha Bey, üye olmasam da bir süredir gezenbilir'i takip ediyorum.
Bu kadar çabuk ve net bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Boşuna "GPS'lerin efendisi" demiyorlarmış size:smiley:

Ben de ilk el tipi GPS cihazımı ikinci el almıştım. Hala kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı. Ama bunlar elektronik cihazlar, yarın birgün arızalanmaz diye birşey yok ;) Reha abinin dediği gibi genel estetik kontrollerini yaparsınız, varsa çizikleri kendi kabul edilebilir tolernasınıza göre karar verirsiniz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR