GPS ile İstanbul - Antalya Yolculuğu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertsss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,831

mertsss

Yeni Üye
Merhabalar,
Siteye yeni üye oldum. Bugün kendime "Garmin Nuvi 310" aldım. Bayramda araba ile İstanbul-Antalya yolcuğuna çıkacağım. Yolculuk sırasında hangi haritayı kullanmam gerekir sizce? Aletin içinden çıkan haritalar yeterli olur mu? Sitede baktığım kadarıyla çok fazla farklı haritalar var. Daha öncce İstanbul-Antalya yolcuğu yapmış arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi lütfen??? teşekkürler... :smiley:

Ynt: GPS ile İstanbul-Antalya yolculuğu

Cihazın içinde Navcity Türkiye haritası yüklüyse,çok rahat birşekilde yolculuk yapabilirsiniz.Yurtdışından geldiyse eğer,Türkiye haritası yüklemeniz gerekmekte.Hayırlı olsun.İyi yolculuklar.

Navcity türkiye 2008.07 haritasını kullanıcam. yeterli olur heralde. yardımın için teşekkürler "the venturer"...

Istanbul- Bilecik-Afyon-Burdur-Antalya yolu en kısa güzergahdır.
Afyon 4 yolda kaymak yemeyi, Burdur'da insuyu mağarasına girmeyi unutmayın.

bartek teşekkürler. bide şeyi sorucam. yol ne kadar sürer ortalama. MapSource ta rotayı çizdim 12 saat faln dedi. gece çıkmayı düşünüyorum yola. öğlen 14.00 da antalya'da olmam gerek. sizce ne kadar sürer yol? yardım için teşekkürler. (kaymak yeme fikrini beğendim :D )

Ben bu you 4 sene önce Afyon ve Burdur'da dinlenerek 11 saatte gitmiştim. Yol açık, bayram trafiği olmaz ise sanırım 9-10 saatte normal hızda gidilir. Sonuçta 700 km yol gideceksiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR