GPS+ Fish Finder için Yardım .

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Racer50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,784

Racer50

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
1
Yer
Sakarya
Web
denizinfatihi.blogspot.com.tr
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilgi tecrubelerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Konuya geleyim Deniz merakım dolayısı ile bir tekne almış bulunuyorum ( starboat 565 conqueror ) denizde her türlü ihtiyacımı görebileceğim istediğim haritayı atıp kullanabildeceğim bir gps+fish finder almak istiyorum( Bu ay usa den getirme imkanım var). Yaklaşık usa fiyatlarına göre 500-800 $ civarında bir bütçe ayırdım bana değerli tecrubelerinizle yardımcı olursanız sevinirim .Saygılarımla.
 

Etiketler

Ynt: GPS+ Fish Finder için Yardım .

Merhablar,

İlk önce yeni tekneniz hayırlı uğurlu olsun, karinanızın altından denizler eksilmesin. Bahsettiğiniz ürünü inceledim. Lowrance iyi bir markadır ancak, cihazı ABD'den getirmeniz durumunda karşınıza harita sorunu çıkacaktır. Lowrance Navionics haritaları kullanıyor. Siz cihazı Türkiye'ye getirdiğinizde, bir de buna bizim denizlerin haritalarını yüklemeniz gerekecek ki, yetkili servisinden buna uçuk bir fiyat isteme ihtimalleri kuvvetli. Internetteki paylaşım sitelerinden harita tedariki yoluna gitmeniz durumunda Navionics'in Türk denizlerini içeren haritalarını bulabilmek biraz zahmetli olabilir. (BlueChart'a kıyasla)

Benim size nacizane önerim Garmin cihazlar üzerine de düşünmeniz. GARMIN GPSMAP 530S DUAL FREQ TRANSDUCER hem 800 USd lik fiyatıyla cazip, hem de, kolayca temin edebileceğiniz ve çok detaylı bilgiler veren, BlueChart® g2 Vision™ ı çalıştırabiliyor. (Bluechart Atlantic haritalarını internettten biraz aramayla rahatça bulabilirsiniz) Bu model, sizin aradığınız gibi combo bir cihaz, yani hem fish finder, hem de plotter. Umarım seçiminizi yapmanızda yardımcı olmuşumdur.



Rüzgarınız kolayınıza gelsin,
Kamil
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,152
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst