Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan silvers Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,936

silvers

Kamp II
GORE- TEX LAFUMA RANDO 4 GTX BOT...

Fiyat: 109,90 tl.

MARKASI; OUTDOOR DÜNYASINDA ÜN YAPMIŞ, KALİTELİ ÜRÜNLERİYLE TANINAN LAFUMA`DIR

GEÇEN KIŞ KULLANDIM, ÇOK FAZLA DA GİYMEDİM, 43.5 NUMARADIR. ESKİ GİBİ GÖRÜNMESİ KİRLİ OLMASINDANDIR; YIKANDIĞI ZAMAN YENİ GİBİ OLACAKTIR.

HİÇBİR SORUNU YOKTUR. FİYATI UYGUNDUR.

ÖZELLİKLE KAMPÇILIK,TREKKİNG ALANINDA ÜSTÜN PERFORMANS VERİYOR, AMA ŞEHİRDE DE RAHATLIKLA GİYİLEBİLİR.

AYAKKABI ÇOK RAHAT VE KONFORLUDUR.

Tamamen su geçirmez ve nefes alabilir Gore-Tex astara sahip en ekonomik modeldir. Hafif doğa yürüyüşleri ve kamplar ayrıca şehir kullanımında da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ayakkabı.

- Gore-Tex astarı sayesinde ayakkabının içine su giremez, bunun yanında içeride oluşan ter dışarı atılabilir. Bu sayede ayağınız en ıslak koşullarda bile kuru kalacaktır.

- Lafuma’nın Fixwalk taban sistemi, orta zorluktaki doğa şartlarında iyi tutunma sağlar ve aşınmaya karşı dayanıklıdır.

- EVA orta tabanı yürüyüşlerdeki konforunuzu arttırır.

- Stabiflex Medium orta sertlikteki tabanı engebeli patika yürüyüşlerinde tabanınızın yorulmasını engeller.

- 1,8 mm kalınlığındaki deri ayağınızı soğuktan ve dışarıdan gelecek darbelerden korur.

- Yüksek bilekli yapısı engebeli arazide ayak bileğinizi burkulmalara karşı korur.

- Lafuma’nın özel dokunmuş bağcıkları sayesinde istemediğiniz durumlarda bağcıklar kendiliğinden çözülmez, gevşemez.

- Köpük destekli dili uzun yürüyüşlerde ayağınızın rahatsız olmasını engeller.

S1050816.jpg

S1050818.jpg

Etiketler

Ynt: Gore-Tex Lafuma Rando 4 GTX Bot

kıyaslama açısından bu botun mağaza satış fiyatını da yazarsanız bence iyi olur.saygılar.

Ürünün mağaza fiyatları 165 ile 180 tl. arasında değişiyor...

merhaba, 43.5 numara amerikanda kaç numaraya denk geliyor? bana USA 10 numara tam olmakta. bir de düşündüğünüz son fiyat nedir acaba?

Alacak olan arkadaşlar ben de aynısını 2 senedir kullanıyorum. Sadece bağcıkları ve burun kısmındaki koruma yıprandı. Halen kullanmaktayım. Çok rahat ve kaliteli bir ürün. Lafuma şiddetle tavsiye edebilirim. Bende ki 40 numara büyük gelmese bunuda alırdım bu fiyata. Satıcı neden satıyor acaba.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR