Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan terios37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,441

terios37

Ana Kamp
Yer
kastamonu
herkese merhaba.ben terios aracıma at tipi lastik almayı düşünüyorum.good year ve bridgestone arasında karar veremedim.good yearın at/sa modeli yeni piyasaya çıkan birlastik ve baya yenilikleri var gibi.bridgestone ise görünüş itibariyle daha agresif ve kar performasıda olan bir lastik. hatta bir arkadaşım kullanıyor ve de çok memnun.bana fikir verebilecek arkadaşlar var ise görüşlerini yazarlarsa çok menun olurum.

Etiketler
Ynt: Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone?

Aracınıza uygun ebatta var mı bilemiyorum ama varsa BF Goodrich AT öneririm. Karda kullanmadım ama asfaltta çok sessiz ve arazide de çok memnun kaldım. Desenlerinin agresifliğinden dolayı karda da sorunsuz olacağını düşünüyorum ama buzda AT lastiklerle çok dikkatli olmak gerek.

bf goldrich in 205 70 15 ebatı yok.olsa kesin onu alırdım.aradığım ebatta firmalar lastik üretmiyorlar sanırım.

Bridgestone 684 H/T Asfalt için ideal zaten başkada bulamazsın. 694 arazi için ideal. 684 kullanıyorum asfaltta çok sessiz arazide ise yetersiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR