GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,145
Ynt: GÖKOFF BALAN DAĞI MANGAL PARTİSİ

.

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

Etiketler

Çok güzel bir gezi olmuş.Aracımı alır almaz sizlere katılmayı düşünüyorum.Selam herkese...

Tabiki her zaman bekleriz facebook da GÖKOFF grubumuza üye olursanız etkinliklerden daha kolay haberdar olursunuz.

orayada üye oldum.takipteyim.eşlerle katılım olmuş sevindim.akyakayı çok severiz ailecek.mutlaka yanınıza gelmek istiyoruz.sevgiler.

NEWPEL' Alıntı:
orayada üye oldum.takipteyim.eşlerle katılım olmuş sevindim.akyakayı çok severiz ailecek.mutlaka yanınıza gelmek istiyoruz.sevgiler.
Pardon ben buradan üyelik isminizi göremediğim için farketmedim. Gezilere mümkün olduğunca ailecek gitmek istiyoruz. Katılımızı mutlaka bekliyoruz. Araç ne düşünüyorsunuz bu arada,
Akyakaya geldiğiniz zaman sahilde Uğur Apart a uğrayın, ben işletiyorum. Akşam 19:00 dan sonra ve hafta sonları oradayım.
Saygılarımla,

isuzu dmax 2006 4*4 2,5l var araç olarak.aracım istanbuldaydı.yarın alıp döneceğim inşallah.uğrarım size mutlaka.görüşmek üzere.

videoları yükleyemeidm ama linkini paylaşayım.
http://www.dailymotion.com/avercanugur#video=xpuw3p

http://www.dailymotion.com/avercanugur#video=xpuvxl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR