Gökçeada'ya Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan newbig Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,791

newbig

Kamp I
selam
kendi aracımla GOKCEADAYA gitmek istiyorum
niyetim cuma aksamı cıkmak cumatresi vapura binip gokceadaya gitmek pazartesi aksam vapuruyla geri gelmek
bu tamamen amator bir tur maliyeti 700 km yol yapılacagını tahmin ediyorum otoyol parasıyla 250 ytl yapar vapurda yaklaşık 80 ytl 330 ytl aractaki insan sayısına bölnürse 6 kişi olsa 55 ytl olur fazla 8 kişi olsa daha kalmak için iki tane otele telefon açtım adam başı 35 ytl dediler tabiiki pazarlık edilmeden kahvaltı dahilmiş 2 gece kalacagiz 70 ytl
70 +55=125 ama tabiki tahminidir bu düşelilir belkide cıkabilir yani iki gece konaklamalı kahvaltılı yaklaşık 125 ytl
bu fotograf amaçlı gezidir en az iki arkadaşın bayan olursa iyi olur bayan olunca insalarla iletişim daha kolay oluyor 8 tane erkek köye gidince bircok kapılar zor açılıyor :smiley:)
bu tamamen amator bir gezidir hiç bir sey evelden hazılanmamıştır arac otobus kadar rahat oldugu soylenemez

bana mail atın samisayin@superonline.com
mailde fotografcılıkla ilgili olup olmadıgınızı belirtirseniz mmemnun olurum
not evelden gokceadaya giden varsa bana tavsiye maili atarsa memnun olurum özellikle furkan senden yardım bekliyorum

IMG_2234.jpg

IMG_2232.jpg

Etiketler

Ynt: Gökçeada'ya Yol Arkadaşı

Malesef gelemiyorum sami abi :(
o tarihte başka programım var ;)

ama arkadaşlara tavsiye ederim
özelliklede sami abinin yol arkadaşlıgına diyecek yok ;)
tecrubeyle sabittir :D

Sami Abi selamlar. Çok güzel bir gezi planlamışsınız. İyi eğlenceler. Gelemem ama Gökçeada'yla ilgili bazı tavsiyelerde bulunabilirim.

1. Bana göre iki gece aynı yerde kalmayın. Bir gece Bademli köyünde, bir gece de Uğurlu'da kalın.
2. Yıldız Koyunu mutlaka görün. Bademli kalesine çıkın. Kaleden geriye pek birşey kalmamış ama manzara harika, çok güzel fotoğraf çekilir. Hava açık olursa Semadirek adasını da net görebilirsiniz.
3. Gökçeadada bir çok kilise var onları görün. Girebilirseniz, ilçe merkezinde Gökçeada metropolitliği var oraya gidin.
4. Rum köyleri olan Zeytinli ve Dereköy'ü görün. İnsanları çok cana yakın muhabbetleri çok güzel oluyor. Zeytinli köyünde Hristo amcanın kahvesini için.
5. Arazide gezinti yapın özellikle Zeytinli köyü civarında. Doğa şimdi çok güzeldir. Tarlaların arasında şapeller var onları görün.
6. Tuz gölünü ve Kefaloz burnuna gidin. Ben göremedim ama Kefaloz burnunda Çanakkale savaşlarından kalma üç batık varmış, hatta biri suyun üzerinden de rahatlıkla görülüyormuş.
7. Aynı bölgede yer alan kaya mezarlarını görün. Ama çok büyük birşey beklemeyin. İki tane küçük kaya mezarı.
8. Uğurlu'dan günbatımını izleyin.
9. Çıkabilirseniz -ben de gidemedim ama- Zeytinli köyünün tam karşısında yer alan zirvede bir krater gölü varmış, köylüler söylemişti.

Aklıma gelenler bu kadar. Gökçeada'nın her tarafı fotoğraf çekmek için ayrı güzel. Umarım güzel bir gezi olur. :smiley:

focus' Alıntı:
Sami Abi selamlar. Çok güzel bir gezi planlamışsınız. İyi eğlenceler. Gelemem ama Gökçeada'yla ilgili bazı tavsiyelerde bulunabilirim.

1. Bana göre iki gece aynı yerde kalmayın. Bir gece Bademli köyünde, bir gece de Uğurlu'da kalın.
2. Yıldız Koyunu mutlaka görün. Bademli kalesine çıkın. Kaleden geriye pek birşey kalmamış ama manzara harika, çok güzel fotoğraf çekilir. Hava açık olursa Semadirek adasını da net görebilirsiniz.
3. Gökçeadada bir çok kilise var onları görün. Girebilirseniz, ilçe merkezinde Gökçeada metropolitliği var oraya gidin.
4. Rum köyleri olan Zeytinli ve Dereköy'ü görün. İnsanları çok cana yakın muhabbetleri çok güzel oluyor. Zeytinli köyünde Hristo amcanın kahvesini için.
5. Arazide gezinti yapın özellikle Zeytinli köyü civarında. Doğa şimdi çok güzeldir. Tarlaların arasında şapeller var onları görün.
6. Tuz gölünü ve Kefaloz burnuna gidin. Ben göremedim ama Kefaloz burnunda Çanakkale savaşlarından kalma üç batık varmış, hatta biri suyun üzerinden de rahatlıkla görülüyormuş.
7. Aynı bölgede yer alan kaya mezarlarını görün. Ama çok büyük birşey beklemeyin. İki tane küçük kaya mezarı.
8. Uğurlu'dan günbatımını izleyin.
9. Çıkabilirseniz -ben de gidemedim ama- Zeytinli köyünün tam karşısında yer alan zirvede bir krater gölü varmış, köylüler söylemişti.

Aklıma gelenler bu kadar. Gökçeada'nın her tarafı fotoğraf çekmek için ayrı güzel. Umarım güzel bir gezi olur. :smiley:
sagol cok teskkeur ederim uzun uzun yazmışsın ama herkesin programı varmış gezi simdilik yattı bakalım kısmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR