Öncelikle herkese samimi ve iyi niyetlerinizden dolayı teşekkür ederim...
Çok uzun yorucu ve bir okadarda maliyetli bir işe girdiğimin farkındayım hadef 15 eylül de bitirmek yani 15 eylülde bu araç doğum günümde tur atmak
Motoru ankaradan çok iyi bir esnafdan aldım ALİ SARI usta bir akrabalık yok tesadüfen aunı soyadımızgerçekten test etmeden ve hesapda olmayan birçok ilavelerle verde çok sağolsun tekrar tekrar teşekkür ediyorum kendisine kaporta işini Tekirdağ da murat gökan kardeşler var orda başladık kendileri sırf bu işi yapıyorlar normal araba yok atölyelerinde izin aldığımda ordaki birkaç aracın da resimlerini paylaşırım Amerikadan tüm dış makyaj ürünlerini aldım + motor kaputuda dahil ama henüz kaputu kargoya veremedik sıkıntı çıktı stoplar farlar vs vs geldi küm stop ve lambalar beyaz olacak karbonfiber ilerleyen günlerde parçalarında resimlerini ekleyeceğm
Renk konusunda da siyah olacak ama MAT siyah
Yurt disindan jant getirmek cok zor, denemeden once daha once getirtmis kisilerden bence kesin bilgi alin. hatta tavsuyem 5 tane ismarlayin, gumrukde takilirsa ve tse kontrolune giderse zaten birisini pert edip veriyorlar nerdeyse.
lastikleri zaten niye taktınızki.Kumlanırken bile üstünde yazık lastiğe.Eskileri duruyorsa takın üstüne .Aracın boya işleri bitince takarsınız yenilerini.Kenan Çarpışantürk sanırım yapma saç jant yapan kişi.internetten bulursunuz telefonu.
Bu arada cvy otomotivde sanırım var jant ama pahalı bayağı.