G'ler İçin Parça Temini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,405

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
selam arkadaslar, aslinda ben cok gec kalmisim bu isi baslatmaya...

uk'den G alim satim ve yedek parca icin kucuk bir is baslatdim arkadaslar... genelde ikinci el 460 serisi ile ilgili. ;)

ilk musterim nazim oldu, cok sagol nazim ;) ;) seftah senden, bereket allahtan.

herkese selamlar.

Etiketler
Ynt: G'ler icin parca isteyen bana mail atsin.

Hüseyin abi hayırlı olsun bol kazançlar inşallah...

Banada koltuk kumaşı, flanş, yeni tip yan aynalar, yeni tip ön far çerçeveleri, orjinal ön koruma demiri, G320 motor, 2002 üstü yeni tip göğüs, yeni tip kapı içleri lazım :smiley: yada bunları bulamazsan 2002 üstü bir G400 CDI yolla bunlarla hiç uğraşmıyalım abi. Yukarda yazdıklarımı bulup bulamayacağımızı ve fiyatlarını yollarsan çok memnun olurum.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Bereketini gör Hüseyin Abi.

Ben diff-locklarımı sabırsızlıkla bekliyorum :p

Teşekkürler,
Nazım

selam nazim, sadece diff lock'lar mi kardesim !!

;D

kumho kl 71 33x12.50x15 lastikler uk'de mt lastikler arasinda bfg mt ile beraber odul almis ;)

Sadece diff-locklar değil tabii ki abicim ;D

En büyük eksiklik onlar(dı).

Snorkel, çeki demirli tampon... :-X

Ynt: G'ler İçin Parça Temini

Selamlar Hüseyin abi,

463 seri defransiyeller bulabilirsen talip olurum :smiley:
birtek eksiği o kaldı aracın yoksa defransiyel içleride olsa olur ayna marutileri:smiley:

selamlar Cem

cemco, senin hayallerin coook buyuk, ama hayaller olmasi gercekler olmazdi..... seni aklimda tutacam merak etme.

mehmet abi seni de yazdim istekler listesine :D

305 60 18 cooper stt lastikler yakinda satisa cikabilir, gerek jantlar ile gerek jantsiz. hemde 5 adet ! [32.4" denk gelirler]

evet, benim G'de olan lastik ve jantlar ;) neden mi?

cunku 37 " lastiklerim geliyor !!!

merhabalar işiniz hayırlı olsun..mercedes g için diff lock istiyorum.ıspartada yaşıyorum.nasıl olur?nedir prosedür?fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim..mail adresim gdoguc@yahoo.com

Direksiyon soldan olursa hemen yerine montaj oluyor. sağdan olursa sağ direksiyonu şasinin dışına monte etmek gerekiyor. O zaman rot kolu filan uzuyor. Orjinalitesi bozuluyor.Ayrıca lastiğinde sürtme şansı var.

Merhaba,
merak ettiğim bir hususta bilginize ihtiyacım var. G461 ile diğer G460 ve G463 kasaların kaporta aksamları arasında farklılık varmıdır. Genel görüntüleri birbirlerine çok benziyor. 460ın çamurluk ve kaputu 461 uyarmı mesela..
ilginize şimdiden
teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR