Yakın zamanda bir karavan sahibi oldum ve araştırma konularında genellikle arama motorları tarafından buraya yönlendirildiğim için üye olmak farz oldu.
Yakın zamanda bir karavan sahibi oldum ve araştırma konularında genellikle arama motorları tarafından buraya yönlendirildiğim için üye olmak farz oldu.
Herkese merhaba ben Haluk İzmir'de yaşıyorum amatör bir kampci olarak kendi campervanimi yapma planları ve araştırma yapıyorum umarim en kısa zamanda hayalime kavuşurum
Herkese merhaba ben Haluk İzmir'de yaşıyorum amatör bir kampci olarak kendi campervanimi yapma planları ve araştırma yapıyorum umarim en kısa zamanda hayalime kavuşurum
Merhaba arkadaşlar adım Poyraz.
İzmir'de ikamet etmekte olan bir memurum. 12 yıldır memur olarak görev yapıyorum.
Amacım yerleşik hayattan karavan hayatına geçmek. Şimdilik forumu okuyup tek tek bilgi topluyorum.
Eksik olduğum konularda yeni konu açıp sizden bilgi alacağım inşallah.
Zaten 1+0 bir evde yaşıyorum. ortalama 40 metrekare.
İhtiyacım olan şeyler demirbaşlar. İkili koltuk, mutfak tezgahı, gardrop, duş+wc ve yataktan ibaret. Masam açılır kapanır olacak. Hadi hayırlısı
Merhaba ben Erdal, tam zamanlı karavan hayatı yaşıyorum. Olanakların izin verdiği ölçüde gezerek, Anadolu'nun her karışımı solumak istiyorum. Aranıza katıldığım için mutluyum.
Merhabalar,
Ben Aydın SAVAŞ. Amasya'da yaşıyorum. 40 yaşı geçtikten sonra artık farklı yerleri görme isteği ile hiçbir deneyimim olmamasına rağmen çekme karavan edinme yoluna girdim. İnşallah başarılı olur ve yerimde duramam
Merhabalar,
Ben Aydın SAVAŞ. Amasya'da yaşıyorum. 40 yaşı geçtikten sonra artık farklı yerleri görme isteği ile hiçbir deneyimim olmamasına rağmen çekme karavan edinme yoluna girdim. İnşallah başarılı olur ve yerimde duramam