Selam, ben Hasan, sizlere geç de olsa katılmak heyecan verici, kendimi büyük bir ailenin içine girmeye hazırlanıyormuş gibi hissediyorum. Motosiklet sürücüsüyüm, motosiklet yarış hakemiyim, şöförüm , dalgıçlık, direksiyon sürüş eğitmenliği yapıyorum.
Merhabalar, Sakarya'da serbest avukatlık yapıyorum. Aynı zamanda sıkı bir motosiklet kullanıcısı ve gezginiyim. yakında ailemize iki evladım daha katılacağı için KARAVAN a geçmek yakın hayalim. Herkese kucak dolusu selamlar....
Merhabalar, Sakarya'da serbest avukatlık yapıyorum. Aynı zamanda sıkı bir motosiklet kullanıcısı ve gezginiyim. yakında ailemize iki evladım daha katılacağı için KARAVAN a geçmek yakın hayalim. Herkese kucak dolusu selamlar....
Merhaba ismim Ali
Eskişehir'de yaşıyorum. Makine Mühendisiyim. Kamp yapmayı ve çamura girmeyi seviyorum. 10 yıllık motosiklet kullanıcısıydım. Şimdi XT660z teneremi satıp X-trail aldım. Biraz da 4 çeker araçla dağ tepe dolaşmak ve kamplamak istiyorum.
Herkese selamlar
İzmir'de freelance olarak SEO danışmanlığı yapıyorum. Ayrıca izmir'de ekspertiz servisi olarak hizmet verdiğimiz bir işletmemiz var. Off roadcı arkadaşları bekleriz
Burası çok büyük bir aile. Umarım ilerleyen dönemlerde tanışma, sohbet imkanımız olur. İyi forumlar.
Merhabalar, bendeniz Hamza.
İstanbul'da ülkesine faydalı birisi olmak amacıyla 1. sınıfta okuyan nadide bir kimya mühendisi öğrencisiyim. Kamp kurmayla ilgili araştırma yaparken burayı buldum.
İyi günler, ismim Doğu Laçinel. Uzun zamandır takip ettiğim siteye nihayet üye olmaktan ötürü mutluyum.
Çanakkale'de ikamet ediyorum.
VX100, soft off road ve kamp ilgi alanlarım.
Merhaba araniza yeni katildim. Karavan yaomaya karar verdigimde internetden tesadüf eseri siteyi gördüm cok yararki buldum. Umarim benimde katkim olur.
Selamlar saygilar
Merhabar ben sercan bursa da oturuyorum 35 yasında yım cok merak ettıgım ve aradıgım seyler hep sızın sıtede cıktı karsıma bende artık uye olma zamanı geldıgını düşündüm
52 yaşındayım, eşimle beraber IT de çalışıyoruz. Kendimize ve sevdiklerimize daha çok zaman ayırma ve bu zamanı da keyifli ortamlar ve seyahatlerle doldurmak istiyoruz.
50 yaşından sonra kaliteli zaman nasıl geçirilir düşüncesi ile bu formu buldum, emeği geçen ve geçmekte olan herkesin eline sağlık.