Selamlar, adım Bünyamin, memleket Kütahya, 9 senedir 97 L300 kullanıyorum. para biriktirip arabayı değiştirmeye karar verdikten sonra nette araştırma yaparken dh forumdan buraya geldim, güzel bir forum, emeği geçen herkese teşekkürler. 2019 nisanda biriken parayı alınca araç değiştireceğim için o zamana kadar forumu detaylı bir şekilde dolaşırım, bilgim olan konularda yardımcı olmaya gayret ederim, iyi forumlar......
Slm dostlar ben Manisa Akhisardan Atila Keskin.51 yaşında doğayı ve motor sporlarına ilgi duyuyor ve bundan sonra biraz aktif olarak ilgilenmek istiyorum.Bu nedenle foruma katıldım.Kardiyoloji Uzmanı bir doktorum ve artık yoruldum hobylerimle kendime zaman ayırmak istiyorum.İnşallah burada birlikte uzun bir yol arkadaşlığı gerçekleştirir ve hayatımızı biraz anlamlı hale getirebiliriz.
Merhaba,
Ben turker
Nissan 4x4 2007 model ile uc yildir gezenim...
Aracimda yasadigim problem icin cozum arar iken siteyi kesfettim...
Hepinize iyi gezmeler...
Memleketim olan Kayseri'de ikamet ediyorum, kampçılık ve doğa yürüyüşü faaliyetlerini aktif olarak yapmaya gayret eduyorum. Yeni yeni şimdilik şehir içinde bisiklet sürmeye başladım. Temel dağcılık eğitimi almak istiyorum. Faaliyetlere ait bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak, ilgi alanıma giren sporlar hakkında deneyimlerinizden yararlanmak ve yeni dostlar edinmek adına foruma üye oldum.
Selamlar, sitenize yeni üye oldum, ilk niva mı almış bulundum, 2009 1.7i. Çok güzel bir araç ancak yürüyeninde sıkıntılar var. Şu an usta araştırıyorum.. Buradan Soracağım çok sorular olacak..
Merhaba Ben Kocaeli'den Engin. 30 Yaşında müzbin bekarlardanım. İlk kez kamp yapma düşünceleri ile forumlarda dolanırken burayı buldum. Muhabbet sarar ise devamlı gelirim. Kampçılar gelsin hele