Merhaba arkadaşlar Ahmet Antalyada yaşıyorum forum gerçekten seviyeli bir gurup
Her türlü doğa sporuyla özellikle kara sporları Avcılık gezi gurupları, kamçılık vakit ayırıp frofesyonelce yapmaya çalışıyorum
2007 subaru forester suv aracım var çok zevkli ve güçlü bir araç ayrıca fotoğraf çekmeyi seviyorum
forum kurucularına teşekkürler burda bulunmak zevkli olucak
Öncelikle herkese merhabalar, beni bu güzel ve özel platforma dahil ettiğiniz için teşekkür ederim...
Sanırım bende bundan sonra gezip-bilmeye doğru ilk adımımı atmış oluyorum. İnşallah sizin bilgi ve birikimleriniz ile çabukça olmasada yavaş yavaş YOL almayı hedefliyorum.
İlk 4x4 aracımı yeni aldım... İnşallah zevk ile kazasız belasız kullanabilirim. (DUSTER)
Uzun yıllardır otomobil forumları camiasında olmama rağmen , aranıza henüz katılabildim.
İçerik olarak çok düzeyli , saygılı ve en önemlisi teknik doluluğu olan bir forum , ellerinize sağlık.
Foruma yeni iş fikrim nedeniyle yapmış olduğum araştırmalar sayesinde ulaştım. İş fikrim doğrultusunda kendi karavanımı yapmak istiyorum. Bu konuda da buradan hem teknik hem de manevi destekler bulabileceğimi düşündüm.
karavan yapma fikrin iyi olur.bende cekme karavan yaptirmak istiyorum.Ama cekerek kullanmak icin degil.Adrasanda zeytinlik olan deniz ve doga goren tarlaya koyup onda yasamak icin.fikirlerinizi beklerim.
Ben Berker, 2006 yılından beri bizde olan Hilux 4x4'e binmeye başladım. Aracıma yükseltme, dodik, şnorkel, ön tampon, jant yaptım. Sonrası için araştırma yaparken hemde tavsiyeler doğrultusunda kendimi burada buldum.
merhaba,Özer ben istanbul'dan gc 5.2 almaya karar verdikten sonra forumunuzla tanıştım.şirket sahibiyim özel sektörde.hobi olarak fotoğrafcılık yapıyorum,bu yüzden doğa vazgecilmezim.forumunuz bir cok konuda fikir sahibi olmama cok yardımcı oldu.emeklerinize teşekkür ederim
Merhaba gezenbilir arkadaşlarım.
Ben Yusuf Ali.
Doğa sever ve gezer birisiyim. Doğa sporlarına fırsat buldukça katılıyorum. Trekking ve fotoğraf cekmeyi seviyorum.
Forumda emeği geçen arkadaslara selamlar.