KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba
Ben Gülbin Bahar yeni üyenizim.Tanışmak için buraya yönlendirildim çalışmalarınız çok güzel .
Arkadaşımdan duymuştum adınızı yürüyüş etkinliği arıyorken webde size rastladım ve üye oldum.
istanbul kadıköyde yaşıyorum yıllardır ara ara çeşitli tracking guruplarıyla yürüdüm. bir yıldır ara vermiştim yürümek istediğimde üç haftadır bir haftasonu yürüyüşü bulamadım.(Tur organizasyonları dahil).Sizin siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyordum yardımlarınız için teşekkür ederim.
mail adreslerim :gulbinb@hotmail.com
gulbinb@minor.com.tr
gülbin ve murat arkadaşlar armıza hoş geldiniz...ben de yeni sayılırım...sakın korkmayın...burada o kadar güzel insanlar var ki...her şeyi insan zamanla öğreniyor...sonra yardımcı hocalarımız da çok iyi bu arada size bol eğlenceler...
Merhaba
Bir gün ülkemde ve dünyada her şeyin düzeleceğine dair umudum hep oldu. Doğayı ve onun parçası olan her şeyi seviyorum. Burada olmamın nedeni de sanırım bu.
demetcim merhaba bende yeniyim...ama kendimi hiç yabancı hissetmedim..sağolsun arkadaşlar dediğin gibi çok doğal...eminim güzel sohbetler yaşanacak...inşallah birbirimize faydalı oluruz...tekrar hoş geldin...