Selamlar,
İstanbul'da yaşayan bir yazılım uzmanıyım. Bir kaç yurtdışı gezisi haricinde gezen biri sayılmam. Kamp, doğa sporları gibi konularda da henüz pek bir deneyimim yok. Yani foruma pek katkı sağlayamayacağım şimdilik.
Fakat köyde doğdum büyüdüm. Hayvanlarla iç içe yaşadım. Doğayı ve hayvanları iyi tanırım. İstanbul'da yaşamaya başladığımdan beri, çocukluğumdan bildiğim bir çok şeyin aslında kurslarda öğretilen şeyler olduğunu gördüm. Çıplak elle nasıl balık yakalanır bilirim mesela. Dağda hangi ot yenir, temiz su nerde bulunur, kazma kürek balta nasıl kullanılır, domuz yatağı nerdedir, ağaca nasıl tırmanılır bilirim.
Şehir yaşamından bunaldıkça çocukluğumu özlüyorum. En azından kamp ya da doğa yürüyüşleri yaparak doğaya dönmek istiyorum. Foruma da bu nedenle üye oldum.