merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında şuan rizede görev yapmakta olan evli ve 1 çocuk babasıyım.bende karavanla kafasına göre takılanlar arasına girmeyi düşünürken bu siteyi buldum.evet henüz karavanım yok bir çekme karavan almayı düşünüyorum (tabi hanımı ikna edebilirsem : )ama görüyorum ki tavsiye edilen burda motokaravan neyse inceledikce öğreneceğiz öğrendikçe fikirlerimiz netleşecek tekrar hepinize merhaba...
Aramıza yeni katılan dostlar hepiniz hoş geldiniz.
sayın derkan34 sizi karavan bölümüne bekliyoruz orada aradığınız tüm sorulara cevaplar var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.0;topicseen
merhaba arkadaşlar ben 30 yaşında şuan rizede görev yapmakta olan evli ve 1 çocuk babasıyım.bende karavanla kafasına göre takılanlar arasına girmeyi düşünürken bu siteyi buldum.evet henüz karavanım yok bir çekme karavan almayı düşünüyorum (tabi hanımı ikna edebilirsem : )ama görüyorum ki tavsiye edilen burda motokaravan neyse inceledikce öğreneceğiz öğrendikçe fikirlerimiz netleşecek tekrar hepinize merhaba...
Herkese İstanbul'dan selamlar,
Arazi taşıtları ve doğa gezilerine olan merakım beni Gezenbilir'e yönlendirdi.
Güzel paylaşımları için teşekkür ediyorum herkese.
Hoşgeldiniz forumumuza bol paylaşımlar dilerim.
Hem sizin foruma katkılarınızı bekleriz... hem de bizlerin paylaşımlarından faydalanmanızı dileriz.
Bolca zevkli vakit geçirebileceğiniz ve çok değerli bilgilere ulaşabileceğiniz bir foruma geldiniz.... ;D
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve de tulum ustası arkadaşım (soy adı Bekar olunca zaten kendini belli eder tulum çalanlar) hepiniz hoşgeldiniz safalar getirdiniz.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.